via EkstraBladet Rabatkoder

England – Costa Rica betting tips og optakt

7. juni 2018 21:00 Elland Road
England V Costa Rica
VUVVVV
Sidste 6 kampe
VTVTUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

England – Costa Rica Betting Tips

England skuffede fælt til EM i 2016, hvor de røg ud til Island, så det engelske landshold har noget at revanchere til VM i Rusland. Costa Ricas største stjerne er målmand Keylor Navas, der sammen med Real Madrid vandt Champions League, og han kommer på noget af en opgave for at holde englænderne fra at score.

Optakt og gratis betting tips

I en sidste forberedelse før VM i Rusland, møder England Costa Rica på Elland Road-stadionet i Leeds. Begge hold kvalificerede sig til VM, med England i Gruppe G og Costa Rica i Gruppe E. Costa Rica imponerede med to sejre over USA, 4.0, 0g 0-2 i CONCACAF-kvalifikationen, men deres to sidste kampe har absolut ikke være prangende. Costa Rica tabte således 5-0 til Spanien, og 1-0 til Ungarn, så de skal have styre på VM formen i deres sidste kamp, før det gør løs i Rusland. England derimod besejrede Nigeria i sidste uge 2-1 i deres første opvarmning til VM, og forventningerne er som altid enorme til det engelske hold, forud for en VM-slutrunde.

Det bliver spændende at se om den engelske landstræner Southgate fortsætter med 3-5-2 eller bruger for 3-4-3 formation. Måske vi her får svar på om Vardy spiller sammen med Marcus Rashford eller enten Harry Kane eller Raheem Sterling. På papiret lader det ikke til at blive en målrig kamp. Der er blevet scoret 2,5 mål i 6 af Englands sidste 10 kampe. Der er blevet scoret 2,5 mål i 7 af Costa Ricas sidste 10 kampe.

Vores tip

Under 2 mål samlet.
Costa Rica har i den grad kæmpet med at finde modstandernes net, og de har kun scoret et enkelt mål i deres sidste 3 kampe, hvor de tabte to af dem. England scorer heller ikke mål på samlebånd, og de har kun scoret tre mål i deres 5 seneste kampe. Derfor kunne det meget let blive en målfattig kamp, og under to mål, til odds 2,5 hos Danske spil være et godt bud.

Seneste indbyrdes kampe

Deres seneste indbyrdes fem kampe ser således ud:
Dette er anden gang England – Costa Rica mødes. Den første var under verdensmesterskabet i 2014, da England allerede var blevet elimineret, og der spillede de 0-0.

England Team nyheder

Det forventes at måltyven Jamie Vardy starter inde i Englands sidste VM-opvarmningskamp mod Costa Rica. Den 31-årige angriber fra Leicester City vil således få chancen af træner Gareth Southgate.

Jordan Henderson forventes også at starte inde eller i det mindste få spilletid, efter at have sluttet sig til truppen sent efter Champions League-finalen med Liverpool.

Costa RicaTeam nyheder

Ingen nyheder