via EkstraBladet Rabatkoder

England – Belgien betting tips og optakt

28. juni 2018 20:00 Kaliningrad Stadion
England V Belgien
VVVUVV
Sidste 6 kampe
VVVUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

England - Belgien optakt

Kaliningrad Stadion: Kapacitet 35,000

Hvis alt går som forventet, vil sammenstødet mellem England og Belgien i Kaliningrad den 28. juni afgøre, hvem der slutter øverst og næstøverst i gruppe G.

England, der senest vandt et VM i 1966, er denne sommer med ved deres 15. VM-slutrunde. Sidste deltagelse ved en VM-slutrunde gik hurtigt i glemmebogen, da ”Three Lions” ikke formåede at vinde en eneste kamp, og deres eneste point fik de i kraft af en målløs uafgjort mod Costa Rica. Det var første gang siden 1958, at de ikke gik videre fra gruppespillet.

Belgien har deltaget ved 13 VM-slutrunder, og de var en af de fire europæiske deltagere ved det første VM i Uruguay i 1930. Deres bedste præstation var ved VM i Mexico ’86, hvor de sluttede på fjerdepladsen.

Vores tip

Som det ser ud nu, vil andenpladsen i gruppe G umiddelbart være den letteste vej til finalen. Især hvis Tyskland ikke vinder gruppe F.

En uafgjort kamp mellem England og Belgien kan måske klassificeres som værende modproduktivt, men når det så er sagt, synes dette stadig at være det mest sandsynlige resultat og dermed vores tip for denne kamp: Uafgjort med 1-1.

Seneste indbyrdes kampe

De to nationer har mødt hinanden 21 gange, og England har vundet 15, mens Belgien kun har vundet to gange. Fire opgør er sluttet uafgjort.
England er ubesejret i de senest 11 opgør (Syv sejre, fire uafgjorte), men de to nationer har ikke mødt hinanden siden 2012.

England nyheder

At de sluttede øverst i UEFA’s kvalifikationsgruppe F var ingen overraskelse, men englænderne skal dog roses for ikke at have tabt en eneste kamp. Otte sejre blev således ledsaget af to uafgjorte resultater i henholdsvis Slovenien og Skotland.

Englands kampprogram efter kvalifikationen til VM har været hårdt. Efter VM-kvalifikationen har ”Three Lions” mødt Tyskland, Brasilien, Holland og Italien. Det blev til tre uafgjorte og en sejr i Amsterdam, hvilket var bedre end mange forventede. Det er resultater, der giver Gareth Southgate grund til behersket optimisme og et begrundet håb om deltagelse helt frem til kvartfinalerne.

Belgien nyheder

Belgien vandt nemt UEFA’s kvalifikationsgruppe H. Kun en uafgjort 1-1 mod Grækenland gjorde, at belgierne ikke gjorde rent bord i deres ti kampe. De levede op til deres status som et af de mest spændende hold på det europæiske kontinent, og de scorede 43 mål.

Efter VM-kvalifikationen spillede Belgien 3-3 med Mexico efterfulgt af sejre over Japan og Saudi Arabien på henholdsvis 1-0 og 4-0.

Reklame

England - Belgien odds og spilforslag