via EkstraBladet Rabatkoder

Egypten – Uruguay betting tips og optakt

15. juni 2018 14:00 Central Stadion Jekaterinborg
Egypten V Uruguay
TUUTTU
Sidste 6 kampe
VVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Egypten - Uruguay optakt

Ekaterinburg Arena: Kapacitet 35,000

I den anden kamp i gruppe A indleder Egypten deres deltagelse ved VM med en kamp den 15. juni mod Uruguay på Central Stadion, Jekaterinburg.

For Egypten vil det være et fantastisk øjeblik, da det er første gang siden 1990, at de er med ved fodboldens største begivenhed. Mohamed Salah har været en af ​​de bedste spillere i denne sæson, og ægypternes håb vil hvile tungt på hans skuldre igennem turneringen. Den 25-årige var delt topscorer i kvalifikationsrunden med fem mål.

I deres endelige kvalifikationsgruppe måtte faraoerne slå blandt andre Ghana og Uganda, før de sikrede sig deres plads. Efter kvalifikationen er Egypten blevet tildelt to nederlag i træk mod henholdsvis Portugal og Grækenland.

Uruguay vil være favoritter til at vinde denne gruppe, men vi forventer, at de starter med en forsigtig tilgang til gruppens første kamp. I CONMEBOL-kvalifikationsgruppen sluttede de efter Brasilien og kvalificerede sig ganske komfortabelt til turneringen.

I modsætning til deres modstandere har La Celeste været regelmæssigt til stede ved VM, og dette bliver deres tredje slutrunde i træk. Sidste gang røg de ud, da de tabte til Colombia i ottendedelsfinalerne, og i slutrunden før i Sydafrika, var de en af ​​de tabende semifinalister.

Vores tip

Som favoritter til at vinde gruppe A burde Uruguay slå Egypten, der er et sjældent syn ved en VM-slutrunde. Således støtter vi den sydamerikanske nation og satser på at Uruguay løber med sejren.

Seneste indbyrdes kampe

Ser man på statistikken, har de to landshold kun mødt hinanden en gang tidligere – i en venskabskamp i 2006. Dengang trak sydamerikanerne sig sejrrigt tilbage med en sejr på 2-0.

Egypten nyheder

Egypten vil hovedsagelig stole på deres Premier League-stjerner som Mohamed Salah, Mohamed Elneny, Ramadan Sobhi og Ahmed Hegazi. Elneny har dog pådraget sig en ledbåndsskade i sidste weekend, og der er tvivl om hans deltagelse.

Udover disse spillere er Ahmed Elmohamady et andet kendt navn, der sandsynligvis bliver udtaget til det egyptiske landshold.

Uruguay nyheder

Topnavne som Luis Suarez, Edison Cavani, Diego Godin og Jose Gimenez var med, da Uruguay besejrede Wales 1-0 og vandt China Cup i sidste måned. Vi forventer, at disse navne er at genfinde i Uruguays holdopstilling i Rusland.

Egyptens hold

Målmænd: Sherif Ekramy / Essam El Hadary / Mohamed El Shennawy

Forsvar: Mohamed Abdel-Shafi / Ayman Ashraf / Ahmed Elmohamady / Ahmed Fathi / Omar Gaber / Ali Gabr / Mahmoud Hamdy / Ahmed Hegazi / Saad Samir

Midtbane: Mohamed Elneny / Abdallah El Said / Tarek Hamed / Mahmoud Kahraba / Sam Morsy / Shikabala / Ramadan Sobhi / Mahmoud Hassan / Amr Warda

Angreb: Marwan Mohsen / Mohamed Salah

Uruguays hold

Målmænd: Fernando Muslera / Martin Silva / Martin Campana

Forsvar: Diego Godin / Sebastian Coates / Jose Maria Gimenez / Maximiliano Pereira / Gaston Silva / Martin Caceres / Guillermo Varela

Midtbane: Nahitan Nandez / Lucas Torreira / Matias Vecino / Rodrigo Bentancur / Carlos Sanchez / Giorgian De Arrascaeta / Cristian Rodriguez / Gaston Ramirez

Angreb: Cristhian Stuani / Maximiliano Gomez / Edinson Cavani / Luis Suarez

Reklame

Egypten - Uruguay odds og spilforslag