via EkstraBladet Rabatkoder

Dortmund – Tottenham | Er dette Dortmunds mulighed for oprejsning?

5. marts 2019 21:00 Signal Iduna Park
Dortmund V Tottenham
VUTUT
Sidste 6 kampe
TVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 1. marts 2019 @ 11:12

Dortmund - Tottenham optakt

Med Dortmund i strid modvind, kommer det til at blive interessant at se om de får mulighed for at tage revanche over Tottenham. Favre har alle chancer for at få remis imod englænderne, men det kommer til at kræve en gevaldig opstramning af spillet hele vejen rundt.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Umiddelbart går tyskerne ind til kampen som favoritterne – på trods af at det sidste opgør ikke endte helt i tyskernes favør, og også på trods af at Dortmund spås som værende et bundhold i denne omgang af Champions League, hvor Tottenham ligger væsentligt højere på oddstavlen.

Der er dog ingen tvivl om at Dortmund har haft en fantastisk sæson indtil videre, og har også gjort det særdeles flot i deres gruppe. På pointtavlen er de også 5 point foran Tottenham, som dog har haft både PSV, Inter og Barcelona i deres gruppe.

Vores tip

Jeg tror at Dortmund kommer til at spille langt mere fokuseret i denne kamp. Det siger jeg naturligvis uden noget videnskabeligt belæg – for ser man de sidste par kampe Dortmund har haft gang i, så har det mildest talt ikke været prangende. Dog har de i bundesligaen klaret sig spektakulært flot, hvor de er ubesejrede i samtlige hjemmekampe. Og derfor har jeg stor tiltro til, at de også formår at holde stand imod Tottenham, når de indtager Signal Iduna Park. Jeg tror at en 2-1 sejr til Dortmund absolut er indenfor rækkevidde.

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to hold havde fornøjelsen af hinandens selskab, blev det mildest talt til en komplet udradering af Dortmund. Med en 3-0 sejr til Tottenham var der mange Dortmund fans der måtte gå slukørede hjem. Faktisk har Dortmund og Tottenham en lang historie, hvor Tottenham har vundet de sidste 4 ud af 6 kampe. Vi skal faktisk helt tilbage til Marts 2016, før vi kan spore en sejr til Dortmund i Europa League.

Det kan være at hjemmebanen kommer til at give Dortmund det tiltrængte boost de har brug for imod Tottenham, der virker til at være deres evige nemesis. Forhåbentlig for Dortmund, kommer de til at holde deres hjemmebanestatistik, og kan bruge denne kamp til samtidig at komme tættere på at udligne den kedelige statistik de har imod Tottenham.

Dortmund nyheder

Delaney har for nyligt været ude og kommentere på det seneste opgør imod Tottenham, hvor han åbenlyst fortæller at Dortmund tabte kampen på gulvet efter halvlegen. Dortmund havde formået at holde spillet godt i gang, men kollapsede fuldstændig efter pausen.

Også Lucien Favre har været ude og kommentere, og sagt at der generelt set var for meget sjusk og for mange fejl i kampen mod Tottenham.

Tottenham nyheder

Tottenham er p.t. inde i en god stime, men er dog samtidig i fare for at miste 3 af deres spillere. Både Danny Rose, Harry Kane og Harry Winks er nemlig på grænsen til suspension, og hvis de ikke snart lærer at styre deres temperament, kan det komme til at medføre alvorlige omstruktureringer i Tottenham’s angreb og midterlinje.

Reklame

Dortmund - Tottenham odds og spilforslag