via EkstraBladet Rabatkoder

DORTMUND – MONACO | Er Monaco helt uden chancer?

3. oktober 2018 21:00 Signal Iduna Park
Dortmund V Monaco
UVVUVU
Sidste 6 kampe
TUTUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 1. oktober 2018 @ 15:28

Dortmund - Monaco optakt

Signal Iduna Park danner rammen om dette vigtige opgør i gruppe A. Med nederlaget hjemme til Atletico er Monaco tvunget til at få et resultat her, hvis de skal gøre sig forhåbninger om videre avancement. Dortmund er efter sejren i Belgien noget bedre stillet og kan spille uden voldsomt pres.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

I den første kamp lykkedes det Dortmund at hive en sejr hjem på en sen scoring af Christian Pulisic. Det var en meget jævnbyrdig kamp og selv om resultatet ikke var direkte ufortjent, kunne det let være gået anderledes.

Generelt er Dortmund kommet pænt i gang med sæsonen i Bundesligaen. Især hjemme har de været stærke med to sikre sejre. De har ikke været specielt dominerende i de kampe, men holdet besidder en effektivitet der er skræmmende. Således er deres 8 mål fordelt på 7 spillere, det sidste er et selvmål.

Monaco fik en god start på kampen imod Atletico hjemme i det lille fyrstendømme. Det var bare ikke nok, for med to scoringer inden pausen vendte gæsterne kampen til en vigtig udesejr. Monaco formåede ikke at dominere deres modstander og nå de kom på skudhold var de temmelig ufarlige.

I Ligue 1 er Monaco kommet rigtig skidt fra land. Kun en enkelt sejr i 6 kampe og den ligger helt tilbage til første runde. Leonardo Jardim har en stor udfordring med at få forsvaret til at holde tæt. Det er kun sket en enkelt gang i denne sæson.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Dortmund kan med en sejr tage et stort skridt mod en topplacering i gruppen. Monaco i nuværende form er ikke en skræmmende modstander. De holder sjældent målet rent og kan Dortmund holde styr på Radamel Falcao ser gæsterne også noget tandløse ud. Læg dertil Dortmunds evne til at være yderst effektive på de chancer de får, så er opskriften på en hjemmesejr klar.

Vil du spille på denne kamp? Se aktuelle bonusser fra danske bookmakere her. 

Få 1.000 kr. startbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret nogle tidligere møder.
DORTMUND: 0
Uafgjort: 0
MONACO: 0

DORTMUND nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

Dortmund smadrede Nürnberg 7-0 for derefter at slå Leverkusen på udebane med 4-2. Det endda selv om de var bagude 0-2 ved pausen.

MONACO nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

Monaco tabte de to kampe op til dette opgør. Dermed ligger de stadig og roder rundt på nedrykningspladserne i Ligue 1.

Reklame

Dortmund - Monaco odds og spilforslag