via EkstraBladet Rabatkoder

Dortmund – Club Brügge | Dortmund har brug for en sejr i kampen om førstepladsen

28. november 2018 21:00 Westfalenstadion
Dortmund V Club Brugge

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VVTVVU
Sidste 6 kampe
TTVUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. november 2018 @ 16:30

Denne kamp i den 5. runde af UEFA Champions League byder på Dortmund, der hjemme tager imod det det belgiske hold fra Club Brügge.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

Dortmund har vist et utroligt højt niveau indtil videre i denne sæson. I den hjemlige liga ligger de nummer et og har holdt et imponerende højt niveau hele sæsonen. I Champions League sæsonen har de også spillet fantastisk som selvfølgelig blev understreget af en meget vigtig sejr på hele 4-0 over Atletico Madrid. Men da de desværre tabte imod Atletico i returopgøret, er førstepladsen stadig åben for begge hold, der begge har 9 point efter 4 kampe.

Det er også grunden til at denne kamp bliver vigtig for Dortmund, der er ingen tvivl om at holdene klart helst vil have førstepladsen og skulle møde et hold der har endt på andenpladsen.

Club Brügge kommer til denne kamp efter senest at have vundet en meget vigtig kamp imod Monaco, hvor de vandt hele 4-0. Brügge ligger rigtig godt til at ende på 3. pladsen og dermed komme videre til Europa League slutspillet, hvilket må være det de går efter.

Der er ingen tvivl at det virker ret sikkert at de holder deres 3. plads, men hvis de kan få et resultat i en af deres to sidste kampe, vil de selv kunne afgøre deres skæbne. Med det sagt så tror jeg at de vil spille meget frit, da det ikke er jordens undergang hvis de taber, da det virker meget usandsynligt at Monaco får en sejr med fra Madrid.

Jeg tror det blive ren kamp hvor Dortmund kommer til at sidde på kampen. Deres første møde var målfattigt, men et Dortmund hold på hjemmebane er altid garant for at komme frem til et par mål.

Vores tip

Jeg kan ikke forstille mig at denne kamp går til andre end Dortmund. De har et langt bedre hold samt en utroligt stærk hjemmebane. Kampen er meget vigtig for Dortmund hvis de skal holde liv i ambitionerne om en førsteplads, så jeg tror ikke at de tager let på denne kamp. Oddset på en Dortmund sejr er set til odds 1,31.

Hent en velkosmtbonus her, inden du spiller på kampen

Seneste indbyrdes kampe

Dortmund –1
Uafgjort –1
Club Brügge – 2
De to hold mødte hinanden i det første opgør hvor Dortmund vandt 1-0 på udebane.

Dortmund nyheder

Dortmund kommer til kampen med blot en enkelt skade. Forsvarsspilleren Marcel Schmelzer er ude med en knæskade, men det er en position hvor de har andre alternativer, så det bør ikke have nogen indflydelse på kampen.

Club Brügge nyheder

Brügge kommer til kampen med hele 6 skader. Ingen af spillerne er uerstattelige for holdet, så de bør kunne finde gode alternativer på holdet. De skadede spillere er følgende:
D. Cools
E. Dennis
K. Diatta
A. Groeneveld
J. Voss
S. Denswil

Læs flere Champions League tips her…

Tottenham – Inter

Roma – Real Madrid

PSV – Barcelona

Reklame

Dortmund - Club Brügge