via EkstraBladet Rabatkoder

Dortmund – Atletico Madrid | Betting tips & optakt

24. oktober 2018 21:00 Westfalenstadion
Dortmund V Atletico Madrid

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VVVVVU
Sidste 6 kampe
VVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 18:48

Dortmund – Atletico Madrid optakt

Denne kamp i 3. runde af UEFA Champions League byder på Dortmund der på hjemmebane tager imod Atletico Madrid.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Dortmund kommer til kampen efter at have fået en fantastisk start på sæsonen. I den hjemlige liga ligger de på 1. pladsen og har endnu ikke tabt en kamp. I Champions League har de lige så fået en fantastisk start på sæsonen hvor de har vundet begge kampe og har endnu ikke lukket et mål ind.

Dortmund har et virkelig godt hold baseret på unge talenter hvor især Paco har været fantastisk, og så selvfølgelig også stjernen Marco Reus. De har et af de mest velfungerende offensiv i verden lige pt. Og de har scoret langt flest mål i den hjemlige Bundesliga.

Atletico Madrid har fået en udmærket start på sæsonen. I den hjemlige liga ligger de nummer 4, men kun med et enkelt point op til Barcelona på førstepladsen. Igen i år har deres spidskompetence været deres solide defensive tilgang. I den hjemlige liga har de kun lukket 5 mål ind i 9 kampe, hvilket må siges at være ganske imponerende. De har dog til tider haft svært ved at finde netmaskerne, men det har ikke set ud til at være et problem indtil nu Champions League.

Jeg tror at denne kamp bliver et klart billede af Dortmunds offensive tilgang, samt Atletico Madrids defensive. Dortmund skal angribe fra start som de gør det bedst. Samtidig vil Atletico være påpasselige og vente på de farlige kontra situationer.

Vores tip

Jeg tror at det bliver en kamp imellem to hold der som udgangspunkt går efter sejren. Men jeg er også overbevist om at hvis der står 0-0 et stykke inde i kampen, så vil begge være ganske tilfredse med et enkelt point. De to hold har allerede et godt udgangspunkt i gruppen, så det ville ikke være skidt for nogle af holdene at dele point. Spil på uafgjort er set til odds 3,40.

Unibet tilbud: Få pengene igen på dit tabte spil, hvis der dømmes straffe

Seneste indbyrdes opgør

Dortmund – 1
Uafgjort – 0
Atl. Madrid – 1

De to hold har to gange tidligere mødt hinanden. Deres to opgør fandt begge sted i 1996, så det er umuligt at sige noget ud fra det.

Dortmund nyheder

Dortmund har en del skader op til denne kamp. De vigtigste er Shinji Kagawa der er ude med en ankelskade og er begyndt at træne igen. Marcel Schmelzer er ude med en langvarig knæskade. Raphael Guerreiro er ude med en muskelskade.

Atletico Madrid nyheder

Atletico Madrid kommer til kampen med to meget vigtige skader. Diego Costa er ude med en lårskade og Stefan Savic er ude med en skade i benet. Begge spillerne er tilbage i træning, og det vides ikke om de er med endnu.

Læs flere Champions League tips her…

Champions League: Lokomotiv Moskva vs. FC Porto

Champions League: PSG vs. Napoli

Champions League: Real Madrid vs. Viktoria Plzen

Reklame

Dortmund - Atletico Madrid odds og spilforslag