via EkstraBladet Rabatkoder

Dinamo Zagreb – Hapoel Beer-Sheva | Optakt og betting tips

24. juli 2018 20:00 Maksimir Stadion
Dinamo Zagreb V Hapoel Beer-Sheva
VVUVTT
Sidste 6 kampe
VVTUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Dinamo Zagreb - Hapoel Beer-Sheva optakt

Anden runde af Champions League kvalifikationen begynder på tirsdag, hvor de kroatiske giganter Dinamo Zagreb er værter for Hapoel Beet-Sheva i den første kamp om at kvalificere sig til næste kvalifikationsrunde.

Tilmeld dig hos Betfair nu og få velkomstbonus op til 1.000 kr.

Besøg vores Betfair bonus side og bet på Champions League

Da ingen af de to hold formåede at kvalificere sig til gruppespillet i sidste sæsons Champions League, vil begge hold forsøge at få et godt resultat på Stadion Maksimir, og en underholdende kamp er derfor i vente i den kroatiske hovedstad.

Gratis betting tips

Dinamo Zagreb tager imod de israelske mestre Hapoel Beer-Sheva i anden runde af Champions League kvalifikationen, hvor de kroatiske mestre håber, at de foran deres hjemmepublikum kan få et positivt resultat og dermed bringe sig i en fordelagtig position i forhold til at gå videre. Men da gæsterne formåede at score syv mål over deres to kampe i åbningsrunden, hvor de besejrede over miniputterne Flora, kan det blive et tæt opgør i Zagreb.

Efter at være blevet udråbt til “det værste hold i Champions League” efter den ringe præstation i 2016/17-turneringen, hvor de sluttede med nul mål og nul point i gruppespillet, vil Dinamo Zagreb forsøge at gøre det bedre denne gang, hvilket begynder med en sejr over Hapoel Beer-Sheva tirsdag aften.

Det kroatiske hold er endnu ikke startet på sæsonen i den hjemlige liga, og manager Nenad Bjelica vil utvivlsomt forsøge få sine spillere flyvende fra start, efter de afsluttede sidste sæson med det kroatiske mesterskab og sejr i den kroatiske pokalturnering.

Hapoel Beer-Sheva vandt overbevisende 7-2 i første runde sejr over Flora Tallinn, hvor både Hanan Maman og Hen Ezra scorede for de israelske giganter i begge kampe. Hapoels træner, Barak Bakhar, vil have en sikker tro på, at hans mandskab kan score et potentielt afgørende mål på udebane i Kroatien, og de to betydende kampe, hans hold allerede har i benene, kan betyde, at de vil være i bedre fysisk stand end modstanderne.

Vores tip

Vores tip til kampen er at satse på, at begge hold scorer i løbet af de 90 minutter i Zagreb, hvor begge hold er mere imponerende på den sidste tredjedel, end de er rent defensivt.

Tidligere indbyrdes opgør

De to hold har ikke mødtes tidligere – hverken i betydende opgør eller i venskabskampe. Det betyder, at der ikke kan konkluderes noget ved at se på tidligere opgør.

Dinamo Zagreb nyheder

Selvom de har mistet unge Ante Coric til AS Roma på transfermarkedet, har hjemmeholdet stadig en talentfuld spillertrup, hvor spillere som Dani Olmo og Filip Benković er navne, det er værd at holde øje med. Andetsteds kan veteranangriberen Mario Budimir meget vel udgøre Dinamos frontlinje, og han er altid er en trussel foran målet.

Hapoel Beer-Sheva nyheder

Hapoel Beer-Sheva kommer til kampen fuld af tillid efter deres sejre i åbningsrunden, hvor både Niv Zrihan og Han Ezra gjorde det godt. Den tidligere Chelsea-ungdomsspiller Ben Sahar kan også komme i spil, da angriberen har scoret over 30 mål for klubben siden sin ankomst tilbage i 2015.

Reklame

GNK Dinamo Zagreb - Hapoel Beer sheva odds