via EkstraBladet Rabatkoder

DANMARK – WALES: Landsholdet tilbage på pletten!

9. september 2018 18:00 Ceres Park
Danmark V Wales
TTUVV
Sidste 6 kampe
VUTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 7. september 2018 @ 17:49

Danmark – Wales optakt

Danmark spiller sin første kamp i UEFA Nations League denne søndag aften på dansk grund. Wales har allerede spillet en kamp hvor de vandt 4-1 over Irland. De mødes på Søndag i Aarhus.

Spil på en sejr til Danmark – få odds 10.00 med Betfair

1. Kun nye kunder 2. Promokode: ZFBJ4L 3. Maks 50kr. kvalificerer sig til tilbuddet 4. Multispil ekskluderet 5. Min. odds: 1.5 6. Gyldighed: 90 dage 7. Regler & vilkår gælder

Optakt og gratis betting tips

Danmark kommer til kampen efter at have haft meget drama på det sidste. De spillede den famøse kamp imod Slovakiet hvor de stillede til start med en blanding af lavere divisions spillere og amatør spillere. Der er efter sigende kommet styr på tingene, og de stiller med det normale landshold til kampen imod Wales. Man kunne forestille sig, at de danske spillere gerne vil have lagt farcen bag sig, og få en stærk sejr imod Wales.

Danmark har et meget solidt landshold hvilket man også så til VM. Deres defensiv er blandt de bedste i verden, men de har til tider haft problemer med at score mål.

Wales kommer til denne kamp efter allerede at have spillet enkelt kamp i UEFA Nations League. De fik en stor og imponerende sejr på 4-1 over Irland. Danmarks defensiv kommer til at stå overfor en stor mundfuld når de møder et meget eksplosivt Wales hold.

Det bliver en meget tæt kamp hvor der især vil være et fokus på Danmarks defensiv og Wales offensiv.

Vores tip

Danmark har generelt været rigtig gode til at trække tempoet ud af kampene når de gerne vil have et enkelt point. I denne kamp tror jeg til gengæld at de gerne ser at de får en sejr. Men med deres manglende offensive niveau, tror det bliver svært at få mere end et enkelt point. Jeg tipper på uafgjort set til odds 3,75.

Vind dobbelt på kampen og få op til 1000 kr. velkomstbonus med 888sport

1. Kun nye kunder 2. Profitboost-kuponen er gyldig i syv dage. 3. Annullerede eller ugyldige væddemål eller væddemål lukket ved brug af ”Cash out” tæller ikke med. 4. Indbetal med promokode: 100BONUS 5. Regler & vilkår gælder

Seneste indbyrdes kampe

Danmark – 2
Uafgjort – 0
Wales – 3

De to holds historik taler for at kampen ikke ender uafgjort. Men efter min mening er det første gang hvor de to hold har mødt hinanden, at Danmarks defensiv har været så stærk.

Danmark nyheder

Kasper Schmeichel har vist et imponerende niveau på landsholdet og i Premier League, hvilket må siges at være et godt tegn. Danmark kommer til kampen uden nogle officielle skader.

Wales nyheder

Kæmpestjernen Gareth Bale har fået en rigtig fin start på landsholdet og har også fået et større ansvar for Real Madrid. Udover Bale, er Arsenal spilleren Aaron Ramsey også med i truppen, som har fået en fin start på sæsonen og ser ud til at være tilbage i deres startopstilling. Wales kommer til kampen uden nogle officielle skader.

Reklame

Danmark - Wales odds