via EkstraBladet Rabatkoder

Danmark – Irland: Sikker sejr i Aarhus?

19. november 2018 20:45 Ceres Park
Danmark V Irland
VUVTVU
Sidste 6 kampe
TUUTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 19. november 2018 @ 11:46

Danmark - Irland optakt

Danmark tager hjemme imod irland mandag d. 19. november kl. 20.45. Wales fører lige nu vores gruppe med 6 points, men de har spillet en kamp mere end Danmark. I sidste runde vandt Wales 0-1 ude over Irland. Danmark spillede 0-0 ude mod Irland.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Danmark bør vise sin styrke i denne kamp og ikke lade Irland komme i nærheden af points. Selv om vi kun fik 0-0 i udekampen mod Irland bør vi kunne klare dem hjemme i Aarhus. Christian Eriksen bør med sin erfaring og farlighed nok kunne lirke der sikkert kompakte irske forsvar op. Danmarks problem ligger mere i hvem der er den naturlige målscorer i front.

Jeg kunne godt tænke mig at se Braithwaite med sin hurtighed blive afprøvet på denne plads. Han har hurtigheden til at kunne løbe fra sin modstander. Ellers har danskerne i hvert fald den bedste trup set ud fra spillernavne til at klare denne opgave uden det store besvær.

Irland kommer sikkert til at stå dybt, som det hedder når de bare vil undgå et stort nederlag. Det ser ud til at Irland ikke kommer til at have meget at skulle have sagt i denne gruppe, hvor Wales og Danmark ser ud til at skulle kæmpe om førstepladsen. Kan irerne komme til at spille på fysikken kan de blive svære at have med at gøre. Ellers tror jeg ikke de har mange chancer for points i denne kamp

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Danmark vinder med mere end 1 mål. Danmark har langt det farligste hold og de bør kunne vise de spage irere på plads i Aarhus. Landsholdet skylder en god kamp på hjemmebane.

Spil på at Danmark vinder til odds 6.00 hos Betfair – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Danmark: 1
Uafgjorte: 2
Irland: 2

Danmark nyheder

Alle mand klar

Irland nyheder

Shane Long – skadet

Reklame

Danmark - Irland odds og spilforslag