via EkstraBladet Rabatkoder

Danmark – Frankrig betting tips og optakt

26. juni 2018 16:00 Luzhniki Stadion
Danmark V Frankrig
UVVUUV
Sidste 6 kampe
VVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Danmark – Frankrig optakt og gratis betting tips

Luzhniki Stadion: Kapacitet 80,000

Når Danmark og Frankrig mødes på Luzhniki Stadium i Moskva den. 26. juni har Danmark bare brug for et enkelt point for at gå videre fra Gruppe C. Med to sejre er Franskmændene sikkert videre fra gruppespillet, men Danmark kommer på en hård opgave mod det stjernebesatte franske hold.

Selvom Frankrig er sikret videre deltagelse, kan det blive svært at spille mod et fransk hold, der kan spille frigjort og helt uden nerver. På den anden side vil det franske mandskab også spare spillere til næste runde, så det er absolut til Danmarks fordel.

Danmark har desværre ikke virket overbevisende i de to seneste kampe, men vi håber og tror på, at de stepper op når det gælder og går videre fra gruppespillet.

Vores tip

Frankrig er videre fra gruppen, og kan således meget vel spare nogle spillere til næste runde. Efter 1-1 mod Australien, kan Danmark selv afgøre det. Hvis vi blot får uafgjort mod det franske landshold, er vi klar til næste runde. Men Frankrig har et utroligt stærkt landshold, med klassespillere hele vejen rundt, så Danmark kommer på noget af en opgave mod de franske drenge.

Vi tror, at Danmark spiller uafgjort mod Frankrig i denne for Danmark skæbnesvangre kamp, hvor der scores under 2,5 mål.

Tag et kig og find den bookmaker der har det bedste velkomsttilbud til at forbedre dit spil!

Seneste indbyrdes kampe

Danmark og Frankrig mødtes senest i 2015 i en venskabskamp som Frankrig vandt. Men den sidste ”riftige” landskamp mellem Danmark og Frankrig fandt sted til VM i 2002, hvor Jon Dahl Tomasson og Dennis Rommedahl sikrede Danmark en 2-0 sejr.

Danmark Team nyheder

To gule kort i de to første VM-kampe betyder, at Yussuf Poulsen ikke er med når Danmark møder Frankrig.

Frankrig Team nyheder

Frankrig vil sandsynligvis spare på nogle af deres vigtigste spillere og give spilletid til nogle af de mindre erfarne.

Reklame

Danmark - Frankrig odds og spilforslag