via EkstraBladet Rabatkoder

Danmark – Australien betting tips og optakt

21. juni 2018 14:00 Samara Arena
Danmark V Australien
VVUUVV
Sidste 6 kampe
TVVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Danmark - Australien optakt

Samara Arena: Kapacitet 45,000

Danmark fik de tre point, som de skulle mod de stærke peruvianere, så hvis vi også kan hive tre pinde hjem her, kan vi sende reserverne på banen mod Frankrig i sidste kamp. Men der skal nu arbejdes i landsholdslejren på at få mere flow i spillet, for det virkede ikke så godt i den første kamp. Det bliver igen en tæt kamp, men denne gang er det spillere med mere fysik vi er oppe imod, derfor er det vigtigt, at vi formår at kunne slippe bolden hurtigt og ikke blive klemt inde mellem hærdebrede australiere.

Gratis betting tips

Der skal findes en erstatning for Kvist, som måtte udgå. Han blev i kampen mod Peru erstattet af Lasse Schöne, og mon ikke det er løsningen i denne kamp også. Om Anders Christensen bliver klar er endnu uvist, men mon ikke Åge Hareide har en løsning til det.

Jeg forventer, at Sisto ikke starter her mod australierne, men veksles med den i mine øjne klart farligere Braithwaite, der nu må have gjort sig fortjent til pladsen. Christian Eriksen skal også træde mere i karakter som den kreative kraft, ham som støber kuglerne til angriberne eller som selv kan søge chancen. Jeg forventer ikke, at han kan hamre et frispark i kassen i hver kamp, men flere ideer ønskes, tak!

Australien gjorde det flot i deres kamp mod Frankrig og havde fortjent en bedre skæbne, så det bliver på ingen måde en nemmere kamp end mod Peru. Med de fleste spillere fra den engelske liga er de vant til at bruge deres kræfter frem for skønspil. De fighter flot og giver ingen bolde fortabt. Det er ikke altid lige kønt at se på, men de er til gengæld meget svære at spille imod.

Hold øje med den langskæggede Mile Jedinak fra Aston Villa, som er holdets muskelbundt, og den som går forrest i kampen for sit mandskab. Det er vilje og energi. Han satte sikkert straffesparket ind mod Frankrig.

Vores tip

Mit bud på et spil i denne match bliver på over 2,5 mål i kampen. NordicBet giver 2,38 på det spil. Danmark skal nok få hul på bylden, hvis vi får mere fart på spillet. Samtidig er australierne tvunget fremad banen, for de skal have points i denne kamp, hvis de vil drømme om at komme videre fra gruppen. Traditionelt spiller Danmark altid langt bedre i kamp to, hvor der er kommet ro på nerverne.

Danmark nyheder

William Kvist har brækket et ribben og er nok ude resten af slutrunden. Han må ikke erstattes af en ny spiller.
Anders Christensen måtte også udgå mod Peru med en skade og er tvivlsom.

Australien nyheder

Australien kunne meget vel spås til at foretage mindre ændringer i deres startopstilling op til denne for dem skæbnesvangre kamp. Jackson Irvine og Daniel Arzani kunne meget vel få flere minutter på banen.

Seneste indbyrdes kampe

Danmark har mødt Australien tre gange tidligere, med 2 sejre til Danmark og 1 sejr til Australien. Seneste kamp endte med 2-0 til Danmark i 2012, hvor målene blev scoret af Agger og Bjelland. Ingen af dem er med denne gang, men lidt tankevækkende, at det var to forsvarsspillere, der scorede dengang.

Reklame

Danmark vs Australien odds og spilforslag