via EkstraBladet Rabatkoder

CSKA Sofia – FC København | Betting tips og optakt

9. august 2018 19:45 Vasil Levski Stadium
CSKA Sofia V FC København
VVVVVT
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

CSKA Sofia – FC København Betting Tips

Denne 3. runde af Europa League kvalifikationen, byder på det Bulgarske mandskab CKSA Sofia imod vores egne FC København. Vinderen af denne kamp kan komme et skridt tættere på at spille i Europa denne sæson.

Spil på Europa League – find bookmaker her

Optakt og gratis betting tips

CSKA Sofia har starte sæsonen rigtig godt i den hjemlige liga hvor de har vundet deres 3 første kampe sikkert. I Europa League kvalifikationen har de besejret Admira og Riga FC. Især imod Riga FC kom de kun lige og lige med, efter en intens straffesparkskonkurrence, der endte med 4 røde kort pga. tumult blandt spillerne. På trods af succes i den hjemlige liga skal de forbedre sig meget spillemæssigt hvis de vil have forhåbninger om at komme videre.

FC København kommer også til denne kamp med en fin start på sæsonen, efter at de tabte deres første kamp imod AC Horsens, ligner det at de har fået gang i sæsonen og at især Dame N’Doye er kommet fantastisk i gang med allerede 4 mål i Superligaen. I Europa League kvalifikationen mødte de først Kups hvor de med nød og næppe kom videre, efter to dårlige kampe. I seneste runde kom de let videre imod Stjarnan og skal nu møde CSKA Sofia.

På papiret ligner det to formstærke hold der står overfor hinanden. Men FC København burde være det klart bedre hold og bør også komme videre. Med det sagt så bliver første kamp spillet i Bulgarien, hvor jeg godt kunne forestille mig at FC København gerne ville stille sig tilfreds med blot 1 point. FC København har det bedre mandskab, men deres historik siger også at de gerne spiller uafgjort på udebane, for så at komme videre på hjemmebanen.

Vores tip

Uafgjort. CSKA Sofia SKAL ud have et godt resultat, da det godt kan blive svært når de skal til København og spille retur kampen. På den anden side vil FC København nok gerne stille sig tilfredse med et enkelt point, og med deres generelle gode defensive niveau, kan jeg godt forestille mig at den ender med pointdeling. Du kan finde det til odds 3,15 hos Betsafe.

Find velkomstbonus og spil på uafgjort her

Seneste indbyrdes kampe

CSKA Sofia – 0
Uafgjort – 0
FC København – 0
De to hold har aldrig mødt hinanden før. Så der er ikke noget man kan kigge på for at analysere match-uppen.

CSKA Sofia nyheder

Stanislav Manolev – Knæskade
Henrique – Kravebenskade

FC København nyheder

Pieros Sotirious – Ukendt skade
Jonas Wind – Ukendt skade
Pierre Bengsston – Ukendt skade

Reklame

CSKA Sofia – FC København odds