via EkstraBladet Rabatkoder

CSKA Moskva – Viktoria Plzen: Kan hestene holde stand imod Viktoria Plzen?

27. november 2018 18:55 Arena CSKA
CSKA Moskva V FC Viktoria Plzeň
VVTUTT
Sidste 6 kampe
IUTVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 26. november 2018 @ 15:07

CSKA Moskva – Viktoria Plzen optakt

Bølgerne kommer uden tvivl til at gå højt, når Viktoria Plzen snart gæster VEB Arena, og se om de kan tage sejren over CSKA Moskva. Indtil videre virker holdene til at være ganske ligeværdige indtil videre i denne sæson – dog har Moskva måske en lille snert af en fordel – i hvert fald hvis vi spørger diverse online bookmakere.

Vores tip

Viktoria Plzen har dog tidligere formået at overraske på kampe, hvis de ligeledes har været voldsomme underdogs. CSKA Moskva har dog også vist at de ikke er et hold, der fidner sig i at blive trukket rundt i manegen.

Optakt og gratis betting tips

Sidste gang holdende tordnede sammen blev det, som nævnt tidligere, blev det en særdeles diplomatisk kamp, der endte ud i et 2-2 resultat. Begge holdene viste sig som værende stærke rivaler i deres interne opgør, og det bliver i særdeleshed interessant at se hvad holdene har lært fra deres tidligere sammenstød.

Vores tip

Jeg forventer at Moskva har lært lektien fra deres sidste opgør, og får bygget en solid mur op omkring Michael Krmencik, som viste sig som værende ekstremt farlig i den sidste kamp. Hvis de formår at gøre dette, og Plzen fortsat bygger angrebet op omkring ham, forventer jeg uden tvivl en sejr til CSKA Moskva – sandsynligvis 1-0. 

Skal man stole på bookmakerne, så er der ingen tvivl om at det kommer til at resultere i en sejr til Moskva i denne omgang. Hvis du er lidt mere spændende anlagt, så kan du med fordel satse på en sejr til Plzen – men husk at gøre det på Nordicbet eller Betsafe, hvis du går denne vej. 

Få 1000 kr. i startbonus med Betfair – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang CSKA og Plzen tørnede sammen, var der en helt klar kontrast i de to hold. Resultatet var uafgjort, men der var ingen tvivl om, at der var ekstra champagne til Michael Krmencik i omklædningsrummet – det var nemlig ham der i både 29. og 41. minut fik bragt Plzen foran med 2-0. Desværre for Plzen blev det indhentet af et mål fra Chalov i 49. minut, opfulgt af en udligning fra Nikola Vlasic i overtid.

CSKA Moskva nyheder

Akhmetov pådrog sig en skulderskade for nylig, og det er uvist om han når at vende tilbage til opgøret imod Plzen. Det vil muligvis besværliggøre Moskva’s kontrol af deres angreb, og det vil med stor sandsynlighed betyde at vi vil se en række udskiftelser i rækkerne.

Plzen nyheder

Plzen fik bøllebank i deres tidligere kamp mod Real Madrid, og måtte gå en anelse slukørede hjem, efter et 0-5 nederlag til spanierne. Det bliver en svær én at komme sig over, og jeg er usikker på om de kan nå at finde motivationen og gejsten frem igen, til opgøret mod moskva.

Læs flere Champions League optakter her…

AEK Athen – Ajax

Lyon – Manchester City

Reklame

CSKA Moskva - Viktoria Plzen odds og spilforslag