via EkstraBladet Rabatkoder

CSKA Moskva – Roma betting tips & optakt

7. november 2018 18:55 Arena CSKA
CSKA Moskva V Roma
UTTVUT
Sidste 6 kampe
UUVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 7. november 2018 @ 10:04

CSKA Moskva - Roma optakt

Hvilke planer har du på en højhellig onsdag? Hovedrengøring? Skal bilen vaskes? Eller skal du måske se CSKA Moskva og Roma gå i kødet på hinanden igen? Der er lagt op til en vaskeægte mavepuster på VEB Arena, hvor CSKA får chancen for at få revanche over Roma. Det bliver dog op af bakke for russerne, der kun får 24% chance for gevinst hos diverse bookmakere.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Når Roma besøger VEB Arena, er der stablet brænde til lidt af et bål. Med det sidste opgør, der endte i en gedigen italiensk lussing til russerne, bliver det interessant at se om der bliver kørt et mere aggressivt spil end sidst, hvor de måtte gå hjem med et 3-0 nederlag. Med et så stort nederlag, forventes det ikke at russerne kan samle styrke nok til at slå Roma, på trods af at de denne gang er på hjemmebane. Et interessant twist er dog, at Roma vil være tvunget til at spille denne kamp uden deres kaptajn De Rossi.

Igor Akinfeev har vist sig som værende en anelse ustabil i målet, og formår på én gang at lave mange fodfejl, men også mange redninger i absolut verdensklasse. Det er helt klart vigtigt at han er fokuseret i det kommende opgør mod Roma, hvis et samlet forsvar skal have nogen chance for at stoppe de flyvende angribere fra den italienske klub.

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to hold tordnede sammen, var det på Romas hjemmebane på Stadio Olimpico, hvor de uddelte bøllebank til russerne, med en 3-0 sejr. 2 af målene blev lavet prægtigt genereret af Edin Dzeko i 1. halvleg, og Cengiz varmede 2. halvleg godt op, med endnu et mål i 50’ minut.

Vores tip

Det er usandsynligt at Roma vil møde megen modstand fra CSKA Moskva, og på trods af at Roma p.t. er ramt af skader, tror vi stadig på en sejr til Roma. Sandsynligvis 2-0, hvis vi tager højde for at de er på udebane.

Kom godt igang med 1500 kr. i velkomstbonus fra Unibet

CSKA Moskva nyheder

Det ser ikke videre positivt ud for CSKA, der har måttet bide i græsset et par gange, i løbet af de sidste ugers tid. Senest tabte de 2-1 imod FC Krasnodar, og 1-0 til landsfællerne Lokomotiv Moscow. De formåede dog at få en overraskende sejr imod Real Madrid, men umiddelbart ser det ud til at der er uro i geledderne i den russiske lejr.

Roma nyheder

Daniele De Rossi kommer med al sandsynlighed ikke til at hjælpe Roma imod CSKA, grundet en skade han pådrog sig under kampen mod Napoli, hvilket kan have ekstremt negative konsekvenser for Romas opstilling. Efter skaden var der huller i opstillingen i resten af kampen imod Napoli, og et ellers stærkt hold havde nu svært ved at følge med, og virkede i det hele taget en smule underkuet, resten af kampen igennem. Sandsynligvis vil Di Francesco bibeholde den traditionelle formation, og i stedet finde en erstatning for De Rossi.

Se flere Champions League tips…

Inter Milan – FC Barcelona

Benfica – Ajax

Atletico Madrid – Dortmund

Valencia – Young Boys

Tottenham – PSV Eindhoven

Reklame

CSKA Moskva vs Roma odds og spilforslag