via EkstraBladet Rabatkoder

CSKA Moskva – Real Madrid | De forsvarende mestre ved den Røde Plads

2. oktober 2018 21:00 Luzhniki Stadion
CSKA Moskva V Real Madrid
UUVVUV
Sidste 6 kampe
VVUVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. september 2018 @ 9:52

CSKA Moskva - Real Madrid optakt

CSKA Moskva tager hjemme imod de forsvarende mestre fra Real Madrid tirsdag d. 2. oktober kl. 21.00. CSKA ligger nummer 5 i den russiske liga, mens Real Madrid ligger nummer 2 i den spanske liga. CSKA fik 2-2 ude mod Viktoria Plzen i deres første runde. Real Madrid vandt hjemme med 3-0 over Roma.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

CSKA Moskva fik ikke den drømmestart de havde håbet på med kun 2-2 mod Viktoria Plzen. Og så skal russerne endda være glade for at få point med hjem i det hele taget, for de var bagud med 2-0 ved pausen. CSKA viste dog høj moral og fik scoret ved Fedor Chalov og et straffespark sat ind i sidste minut af Nikola Vlasic forhindrede dem i at gå helt tomhændede hjem.

Russiske hold har det generelt svært i CL og heller ikke CSKA er for mig en klub, der kan bryde den triste statistik. Dels er holdet ikke spækket med stjerner, dels skal de kæmpe mod Roma om andenpladsen i gruppen. Det kan synes lidt svært at forestille sig. Men skaber CSKA sensationen hjemme i Moskva mod de forsvarende mestre er alt jo lyserødt igen.

Real Madrid går klart efter førstepladsen i gruppen. De er i hvert fald kommet fra start helt planmæssigt og fik en sejr på hele 3-0 mod sidste års semifinalister fra Roma. Real skulle dog helt frem til kort før pausen inden Isco kunne score. Kort inde i anden halvleg lukkede Bale reelt kampen med 2-0 målet inden Mariano Diaz kunne lukke ballet med et mål i sidste minut.

Real ser ud til at kunne komme langt i CL igen i år, men det kræver en sejr her på den svære udebane i Moskva. Presset vil ligge på spanierne og mange hold taber points i Rusland. Sidste møde i Moskva endte også uafgjort.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen får under 2,5 mål. Moskva er ikke interesserede i en åben slagudveksling og vil sikkert parkere bussen uden for spaniernes felt. Real vil omvendt ikke være presset fremad, hvis de kan vinde med 1-0 eller 2-0 vil alle være tilfredse.

Spil på kampen med et af de aktuelle tilbud fra de danske bookmakere. 

Få op til 1.500 kr. med Unibet lige nu

Seneste indbyrdes kampe

CSKA: 0
Uafgjorte: 1
Real Madrid: 1

Seneste møde i Moskva endte 1-1.

CSKA nyheder

Abel Hernandez – ukendt skade
Aleksandr Makarov – knæskade
Viktor Vasin – korsbåndsskade
Hetag Hosonov – brækket fod
Hördur Björgvin Magnussen – haseskade

Real Madrid nyheder

Jesus Vallejo – lårskade
Daniel Carvajal – ukendt skade

Reklame

CSKA - Real Madrid odds og spilforslag