via EkstraBladet Rabatkoder

Colombia – Japan betting tips og optakt

19. juni 2018 14:00 Mordovija Arena
Colombia V Japan
UUVUTU
Sidste 6 kampe
TTTUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Colombia - Japan optakt

Mordovija Arena: Kapacitet 44,000

Colombia tager imod Japan i åbningskampen i gruppe H ved VM gruppespillet i Rusland, hvor de sydamerikanske giganter håber på en gentagelse af deres sidste møde. Dengang vandt Colombia overbevisende, da duoen stødte sammen ved VM i 2014 i Brasilien, hvor vinderne dengang gik videre til kvartfinalen. Men nu hvor Japan har kvalificeret sig til gruppespillet temmelig ubesværet, kan det måske blive en tættere kamp denne gang.

Vores tip

Vores tip lyder på at der bliver scoret mere end 2,5 mål i løbet af de 90 spilleminutter. Colombia var et af de mest underholdende hold under VM i Brasilien for fire år siden, så det er vores fornemmelse, at de nok skal komme med nogle overraskelser i løbet af turneringen.

Seneste indbyrdes kampe

De to nationer har mødtes tre gange tidligere, hvor Japan stadig søger deres første sejr over Colombia. Det var sydamerikanerne, der vandt, da de to hold mødtes i Brasilien for fire år siden, med Jackson Martinez som dobbelt målscorer i 4-1 sejren. Colombia besejrede også Japan ved Confederations Cup i 2003, mens de to hold spillede uafgjort ved Kirin Cup i 2007.

Colombia nyheder

Landstræner José Pékerman har et væld af talenter at vælge imellem til sommer, som fx James Rodriguez, Radamel Falcao og Davinson Danchez, der sandsynligvis alle er med i startopstillingen mod Japan.

Japan nyheder

Japan vil indkalde sig en række indenlandske talenter til sommer sammen med et stort antal spillere, der slår deres folder i Europa. Det betyder, at kendte ansigter som Shinji Okazaki, Shinji Kagawa og Yūto Nagatomo forventes at være at finde på banen i åbningskampen mod Colombia.

Colombias hold

Målmænd: Jose Cuadrado, David Ospina, Camilo Vargas

Forsvar: Santiago Arias, Frank Fabra, Yerry Mina, Johan Mojica, Oscar Murillo, Davinson Sanchez, Cristian Zapata

Midtbane: Abel Aguilar, Wilmar Barrios, Juan Cuadrado, Jefferson Lerma, Juan Quintero, James Rodriguez, Carlos Sanchez, Mateus Uribe

Angreb: Miguel Borja, Radamel Falcao, Jose Izquierdo, Luis Muriel

Japans hold

Målmænd: Eiji Kawashima, Masaaki Higashiguchi, Kosuke Nakamura

Forsvar: Yuto Nagatomo, Tomoaki Makino, Wataru Endo, Maya Yoshida, Hiroki Sakai, Gotoku Sakai, Gen Shoji, Naomichi Ueda

Midtbane: Makoto Hasebe, Keisuke Honda, Takashi Inui, Shinji Kagawa, Hotaru Yamaguchi, Genki Haraguchi, Takashi Usami, Gaku Shibasaki, Ryota Oshima

Angreb: Shinji Okazaki, Yuya Osako, Yoshinori Muto

Reklame

Colombia - Japan odds og spilforslag