via EkstraBladet Rabatkoder

Colombia – England betting tips og optakt

3. juli 2018 20:00 Spartak Stadion
Colombia V England
VVTUUV
Sidste 6 kampe
TVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Colombia - England optakt og gratis betting tips

Spartak Stadion: Kapacitet 45,000

Spartak Stadium i Moskva danner rammen om dette opgør mellem Colombia og England. Kan Colombia finde en vej forbi det engelske forsvar? Kan England komme op i gear efter den sidste kamp mod Belgien? Eller skal de to hold ud i forlænget spilletid og måske endda straffesparkskonkurrence før der findes en vinder?

Colombia har været noget svingende i deres præstationer i gruppespillet. De tabte til Japan efter at have spillet næsten hele kampen i undertal, hvorefter de satte Polen til vægs med en flot 3-0 sejr.

I den sidste kamp mod Senegal viste Colombia måske deres ømme punkt. De kan ikke lide at blive presset i deres opspil. Det gjorde Senegal og Colombia var tydeligt rådvilde og havde reelt ikke bolden i modstanderens straffesparksfelt i hele første halvleg.

England tabte til Belgien i en af de kampe, hvor det måske er bedst at modstanderen vinder. I dette tilfælde giver andenpladsen i pulje G en på papiret nemmere vej til finalen. Det var nok ikke derfor, at Gareth Southgate valgte at spare hele 8 spillere i startopstillingen, men nærmere for at undgå skader og karantæner. At de så tabte kampen og dermed også kan nøjes med en kort rejse til Moskva til denne kamp, ja det er jo bare en lille bonus.

Skulle de gå hen og tabe til Colombia, vil Southgate til gengæld få kritik for at have ødelagt den rytme holdet var i.

Vores tip

Vores tip er en mulig kombination af at Harry Kane scorer og England vinder 3-1. Set til odds 28. Colombias træner Jose Pekerman ønsker, at hans hold lægger pres på modstanderen og tvinger dem til at lave fejl. Det er en taktik han har haft rimelig succes med, men det har også vist at Colombia ikke er i stand til at dominere en kamp totalt på den måde. Der er samtidig småskader til to af deres bedste spillere på midtbanen og det vil ikke gøre det lettere hvis de ikke kan spille optimalt. De er oppe imod et ungt, engelsk hold der sprudler af selvtillid og selv spiller med et højt pres på modstanderen. Det virker som om, at Southgate er lykkedes med at skabe et hold, der ikke er tynget af Englands tidligere VM-historie. En historie hvor det aldrig rigtig er lykkedes at slå til.

Selv om Colombia skulle få en god start og måske endda komme foran, vil spillere som Dele, Lingard, Sterling og Kane bliver en for stor mundfuld for Colombia. Som de to hold har spillet hidtil er det klart, at den taktik begge trænere helst vil anvende, den mestrer England bedst. Det kombineret med, at Pekerman ikke har spillerne til at leve på kontrastød i en hel kamp, gør England til favoritter til at gå videre til kvartfinalen. Samtidig vil Harry Kane have en god mulighed for at bringe sig i god position som topscorer ved dette VM.

Colombia nyheder

James Rodriguez, den stærke stjerne på Colombias midtbane, udgik af kampen mod Senegal med en lårskade. Seneste nyt er, at det ikke er en fiberskade men kun en hævelse og han bliver muligvis klar til kampen. Kollegaen på midtbanen, Abel Aguilar, sad over den seneste kamp – også med en lårskade – men han har trænet med og forventes at være klar.

England nyheder

Gareth Southgate har ingen skader at bekymre sig om. Det forventes derfor, at alle 8 spillere der sad over i kampen mod Belgien vender tilbage til startopstillingen.

Seneste indbyrdes kampe

England har to sejre og en uafgjort mod Colombia i deres tidligere møder. Senest de mødtes i en vigtig kamp var ved VM i 1998 og her vandt England med 2-0. Seneste opgør var en venskabskamp i 2005 hvor Michael Owen med et hattrick sørgede for at England vandt med 3-2.

Reklame

Colombia - England odds og spilforslag