via EkstraBladet Rabatkoder

CLUB BRUGGE – DORTMUND | Belgisk superform mod tysk grundighed

18. september 2018 21:00 Jan Breydel Stadion
Club Brugge V Dortmund
VVVUVV
Sidste 6 kampe
TVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 17. september 2018 @ 18:03

CLUB BRÜGGE – DORTMUND optakt

Jan Breydel Stadion lægger græs til dette 1. runde opgør i gruppe A mellem de belgiske mestre og tyske Dortmund. I en pulje hvorfra alle hold kan gå videre er der ikke plads til mange pointtab. Slet ikke på hjemmebane. Presset er derfor på Brügge, mens Dortmund sikkert vil være tilfreds med et point.

Se aktuelle tilbud fra danske bookmakere

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Club Brugge er kommet rigtig godt fra start med den nye sæson i Belgien. 5 sejre og en enkelt uafgjort er det blevet til. Der er også godt gang i målscoringen, især på hjemmebane, hvor det er blevet til 10 scoringer i tre kampe. Brügge spiller med en 3-5-2 opstilling og vil gerne have pres fra fløjene. Her har både Groeneveld og Bonaventure succes med deres offensive aktioner. I det hele taget har Brügge en stærk midtbane og alle stamspillerne er kommet på måltavlen. I front er det brasilianske Wesley og iranske Rezaei som Dortmunds forsvar skal forsøge at tæmme.

Dortmund er ikke kommet så langt i deres sæson i Bundesligaen, hvor der kun er spillet to runder. Senest blev det kun til uafgjort i Hannover, hvilket nok var lidt skuffende efter en sikker 4-1 sejr hjemme over RB Leipzig i premieren. I den eneste anden betydende kamp måtte de ud i overtid mod Fürth, før du kunne avancere i pokalturneringen. På Dortmunds midtbane er det bl.a. Thomas Delaney der skal forsøge at iscenesætte Marco Reus.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på uafgjort. Selv om Club Brügge er rigtig godt i gang, så er Dortmund et meget stærkt defensivt hold på udebane. Ofte får de et resultat med hjem og de vil være tilfredse med det ene point her.

Dortmund bør være advaret imod den offensiv Brügge kommer med og vil sikkert spille på de kontrachancer det medfører. Min vurdering er, at Dortmund er det stærkeste hold og Brügge har fordel af flere betydende kampe i benene. Alt i alt vil der ikke være meget der skiller de to mandskaber her og derfor tror jeg på uafgjort i denne 1. runde i gruppespillet.

Se NordicBets aktuelle betting tilbud her

Seneste indbyrdes kampe

Der er tre tidligere møder imellem de to kombattanter. Selv om de ligger en del år tilbage i tiden er det da værd at bemærke, at Club Brügge har vundet alle tre.

CLUB BRÜGGE: 3
Uafgjort: 0
DORTMUND: 0

CLUB BRÜGGE nyheder

Der er ingen rapporter om skader eller holdopstilling. Brügge havde overraskende svært ved at slå Lokeren og måtte have et straffespark i sidste minut til hjælp.

DORTMUND nyheder

Dortmund må stille op uden Thomas Delaney og Paco Alcacer, der begge døjer med skader efter fredagens kamp i bundesligaen.

Jacob Bruun Larsen er formodentlig heller ikke klar da han ligeledes måtte forlade banen i Frankfurt i utide. Han meldes dog klar til træning, så der er et lille håb.

Reklame

CLUB BRÜGGE - DORTMUND odds og spilforslag