via EkstraBladet Rabatkoder

Chile – Danmark: Kan vikingerne holde sejrsstriben kørende?

10. januar 2019 20:15 Royal Arena
Danmark V Chile
Udgivet d. Sidst opdateret 10. januar 2019 @ 17:35

Chile – Danmark optakt

Når Chile d. 10 Januar gæster Royal Arena for at tage kampen op imod Danmark, bliver det uden tvivl et brag af en kamp. Her er du garanteret underholdning i særklasse, og med garanti en kamp med masser af action. Findes der nogen bedre måde at åbne dette års VM i håndbold?

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Indtil videre har Danmark vist sig fra deres absolut bedste side. Med 5 vundne kampe ser det ud til at ingen kan stoppe danskerne. Den seneste venskabskamp imod Ungarn viste igen blot danskernes bundsolide form. Det kom for mange som et chok at Mikkel Hansen måtte udgå af truppen, grundet hans kommende faderrolle. Det lader dog ikke til at dette kommer til at blive et problem for truppen, der stod ekstremt stærkt mod Ungarn, med 19 mål i 1. Halvleg slog de et hold, der endda også har vist sig fra deres bedste side i deres seneste kampe.

Vores tip

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det ender ud i endnu en sejr til Danmark – og det kan du også se Jetbull – når de indtager Royal Arena. Selv uden at vide hvornår Mikkel Hansen vender tilbage, bør der være gode chancer for en sejr over chilenerne. Landin, Morten Toft og masser af andre profiler på landsholdet har vist deres værd utallige gange, og på en håndboldbane er der ingen tvivl om, at de danske drenge formår at holde sammen bedre end noget andet hold i verden.

Spil på at Danmark vinder VM til odds 60.00 hos Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Chile og Danmark har kun haft fornøjelsen af hinandens selskab én gang tidligere, tilbage i Januar 2013, hvor Danmark vandt med en kæmpemæssig målforskel. Resultatet endte i en 43-24 sejr til Danmark, da slaget i Sevilla var overstået.

Chile nyheder

Indtil videre er der ikke noget spændende at melde fra den Chilenske lejr, hvor alt kører sin vante gang. Deres sidste opgør imod Grønland kom som lidt af en overraskelse, og de har af mange fået kritik for at de burde have haft mere succes end de havde – på trods af at de vandt kampen. Til gengæld spillede de flotte kampe imod både Guatemala og Peru.

Danmark nyheder

I skrivende stund er det uvist om Mikkel Hansen kommer til at spille med i kampen imod Chile. Grundet en snart stående familieforøgelse, er han p.t. på ”standby”. Det betyder, at selv hvis han skulle komme retur i tide til kampen, kan vi risikere at miste ham undervejs, såfremt hans kæreste skulle gå i fødsel. Det kommer med al sandsynlighed til lynhurtigt at kunne ændre odds hos diverse bookmakere, så hold godt øje med dette, og juster dine odds hvis det skulle ske.

Se flere VM-optakter her…

Danmark – Saudi Arabien

Østrig – Danmark

Danmark – Norge

Danmark – Tunesien