via EkstraBladet Rabatkoder

Chelsea – Manchester City | Betting tips & optakt

8. december 2018 18:30 Stamford Bridge
Chelsea V Manchester City
TVVTUV
Sidste 6 kampe
VVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 7. december 2018 @ 14:46

Chelsea - Manchester City optakt

Chelsea tager denne lørdag aften imod ligaens nr. 1 Manchester City på Stamford Bridge. Med hjemmebanefordelen håber de blå på at kunne reducere point-kløften op til Manchester City, hvor der lige nu er hele 10 point imellem dem. Men det bliver ikke nogen let mission, for Manchester City er ubesejrede i deres seneste 15 kampe, hvor de kun har givet 4 point væk.

Se vores tip til kampen

Gratis betting tips

Opgøret mellem disse to Premier League mastodonter har tendens til at blive nogle målrige affærer. Chelsea boss Maurizio Sarri ved, at tiden er ved at være knap, hvis hans hold skal være med i kmpen om titlen, selvom det stadig er relativt tidligt på sæsonen, så han og spillerne kommer bestemt ikke til at ligge på den lade side her.

Indtil videre har Manchester City scoret hele 45 mål i deres 15 kampe og kun ladet 7 mål gå ind i eget net.

Kampen byder på profiler som Eden Hazard, Sergio Auguero og Raheem Sterling i hvad der kan beskrives som et af Englands aller største opgør.

Vores tip

Som sagt scores der ofte mange mål i dette interne opgør og vores tip til denne kamp bliver derfor at der scores over 2.5 mål på de 90 minutter.

Spil 50 kr. på en sejr til Chelsea – vind 1450 kr. med 888sport

Spil 50 kr. på en sejr til Man City – vind 450 kr. med 888sport

Seneste indbyrdes kampe

Manchester City har vundet de sidste 3 kampe de har spillet mod Chelsea. Dette inkluderer 2-0 sejren i Community Shields i starten af sæsonen.

Tidligere Chelsea spiller Kevin de Bruyne scorede kampens eneste mål, da de to hold mødtes på Stamford Bridge sidste sæson.

Chelsea nyheder

David Luiz, Mateo Kovacic og Jorginho forventes alle tilbage i startelleveren efter at have været på bænken i opgøret mod Wolves denne uge. Alvaro ser ud til at være klar til at lede opgøret mod City.

Manchester City nyheder

Sergio Aguero forventes tilbage efter en skade. Raheem Sterling og Aymeric Laporte er ligeledes tæt på at være sikret en plads i startopstillingen. City har ingen nye skader op til dette opgør.