via EkstraBladet Rabatkoder

Chelsea – Everton: Kan ”The Toffees” overraske titeludfordrerne?

11. november 2018 15:15 Stamford Bridge
Chelsea V Everton

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VVVVVU
Sidste 6 kampe
VTVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 9. november 2018 @ 15:24

Chelsea - Everton optakt

Chelsea har startet sæsonen som fyr og flamme under Maurizio Sarri, og de er komfortabelt med i kampen om ligatitlen. Meget afhænger af, om The Blues kan holde stjernespilleren Eden Hazard fit, og om han kan holde formen gennem hele sæsonen.

Everton ser imidlertid ud til at være ved at komme tilbage i form under den nye træner Marco Silva, med nye spillere og et nyt look til det unge Toffees-hold.
Kampoptakt

Læs vores tip

Betting tips

Chelsea har sat en ny klubrekord i Premier League ved at starte sæsonen ubesejret i elleve kampe, hvilket er den bedste start nogensinde for en ny træner i Englands ligaer. Til trods herfor bliver The Blues stadig overset som mulige titelaspirant.

Deres seneste sejr over Crystal Palace skulle de kæmpe hårdt for, Chelsea tog føringen i første halvleg, hvor Alvaro Morata flugtede første på en lidt tilfældig bold. Tidligt i anden halvleg overraskede Ørnene overraskede dog på Stamford Bridge, da Andros Townsend udlignede. Sarri besluttede derefter at sende på holdets superstar på banen, og med Eden Hazard tilstedeværelse generobrede Chelsea føringen mindre end et minut efter Hazards indskiftning.

Igen kom Morata på måltavlen, og det var hans femte mål i fire kampe. Pedro fuldendte sejren med kampens tredje scoring 15 minutter før tid. For mig er Chelsea blandt favoritterne til Premier League-titlen, men der vil stadig være tvivlere, indtil de slår et af de hold, der sluttede i top fire sidste sæson.

Everton skal på den anden side forbedre deres form på udebane, hvis de skal gøre sig håb om en plads i Europa League. Deres eneste udesejr kom mod ti mand i opgøret mod Leicester City i begyndelsen af oktober, Dengang vandt de 2-1 takket være målene fra Gylfi Sigurdsson.

I deres næste udebanekamp blev de besejret af Manchester United på Old Trafford, der vandt en smal 2-1 sejr, efter at Paul Pogba og Anthony Martial havde scoret tidligt i anden halvleg. De kom sig dog hurtigt over dette nederlag og besejrede Brighton og Hove Albion på Goodison Park.

Richarlison scorede sine første mål i november i England, hvor han scorede to gange og leverede en fantastisk præstation. Kan The Toffees fortsætte sejrsrækken?

Vores tip

Jeg ser ingen andre udfald end en Chelsea-sejr – de er alt for stærke for Everton. Eden Hazard vil være tilbage i startelleveren efter at have hvilet mod Palace og i Europa League. Chelsea vinder med et -1-handicap.

Bliv klar til kampen med 1500 kr i velkomstbonus fra Unibet

Indbyrdes opgør

Dette er det 180. møde mellem disse berømte hold, hvor Chelsea har fordelen med 72 sejre. Everton har vundet 54 opgør, mens der har været 53 uafgjorte.
Sidste sæsons møde på Goodison Park sluttede 0-0, mens returopgøret på Stamford Bridge gav en smal 2-1 sejr til Chelsea.

Chelsea holdnyheder

The Blues vil igen være uden Olivier Giroud, der går glip af den anden kamp i træk med en skade. Marco Van Ginkel er stadig ude med en langvarig knæskade.

Everton holdnyheder

Evertons anfører Phil Jagielka er stadig på sidelinjen med en knæskade og vil være ude i yderligere to uger. Jonjoe Kenny og Fraser Hornby er begge stadig ude med ankelskader.

 

Andre Premier League tips…

Manchester City – Manchester United

Reklame

Chelsea - Everton odds og spilforslag