via EkstraBladet Rabatkoder

Champions League vinder 2018: Betting tips, odds & forudsigelser

17. december 2018 20:45
Udgivet d. Sidst opdateret 19. december 2018 @ 12:02

UEFA Champions League Vinder Betting Tips

Champions League er klar til at sparke til den 64. udgave i gang. I modsætning til tidligere er 2018-19- udgaven speciel, da turneringen har haft Real Madrid som vinder de seneste tre sæsoner. Det er en dominans uden fortilfælde, og det stiller nye forventninger til den kommende sæson.

Her er de fem hold, der ifølge os kan ende med at løfte Champions League-trofæet på Wanda Metropolitano:

Manchester City

Efter en rekord-sæson i Premier League er det helt naturligt, at Pep Guardiolas Manchester City vil have blikket fæstet på Champions League-trofæet og den medfølgende hæder. Det er trods alt det eneste store trofæ, der har undveget byen, siden klubben i 2008 gennemgik en større omvæltning. City har truppen til at konkurrere på flere fronter, og de har også en af ​​verdens bedste trænere. Dette til trods, så har Guardiola ikke kunnet løfte Champions League-trofæet siden 2010/11-sæsonen. Andre hold har det med at forsvare sig intenst, når de står over for Guardiolas boldbesiddelses-baserede taktik, men dybden og variationen i City-mandskabet gør, at holdet er en oplagt kandidat. Byen vil også være ekstremt sulten efter europæisk succes.

Manchester City som vinder af Champions League fås til odds 5.75 hos Bwin

Se Bwins aktuelle betting tilbud

Real Madrid

Madrid har vundet Champions League de sidste tre sæsoner, og deres dominans i turneringen synes overvældende, når man ser på deres i alt 13 Champions League-titler. AC Milan kommer ind på en fjern andenplads med syv titler. De forsvarende mestre har dog gennemgået betydelige ændringer hen over sommeren. Zinedine Zidanes afgang som træner og superstjernen Cristiano Ronaldos skifte er de største faktorer, der måske kan forhindre, at Madrid igen lægger hånd på trofæet. Der er dog en stor erfaring i hele holdet, og træner Julen Lopetegui ser også ud til at have fundet sig til rette på posten. Madrid har også den ekstra motivationsfaktor, at de kan vinde titlen i den spanske hovedstad denne gang.

 

Real Madrid som vinder kan lige nu fås til odds 10.50 hos NordicBet

Find NordicBets aktuelle betting tilbud

Liverpool

Den store transferinvestering hen over sommeren har allerede givet udbytte for Liverpool, som har fået en god start på sæsonen. 2017/18-finalen kunne være gået til Liverpool, hvis det ikke lige var for en dårlig målmand. Denne bekymring er endelig blevet håndteret med købet af ​​Allisson. Den brasilianske målmand har tilføjet en ekstra dimension til Liverpools spil. Jürgen Klopp er ikke fremmed for at gøre det godt i Europa, hvor hans tidligere klub Borussia Dortmund flere gange formåede at gøre sig gældende mod modstandere i en – på papiret – ”højere vægtklasse”.

Liverpool står til odds 13.00 hos Betfair til at vinde af Champions league

Se Betfairs aktuelle betting tilbud

Barcelona

Barcelona har gjort det fantastisk godt i Champions League i det seneste årti, hvor holdet er nået til kvartfinalen eller længere i hver af de seneste 11 turneringer. Men holdet er kun nået længere end til kvartfinalen en gang i de sidste fem sæsoner. De er meget afhængige af front-trioen bestående af Lionel Messi, Luis Suarez og Philippe Coutinho. Træner Ernesto Valverde har fået flere nye spillere, og klubben er tydeligvis i en overgangsfase. Alligevel kan catalonierne stadig gøre sig gældende i Europa.

Barcelona som Champions League vinder set til odds 7.00 hos 888sport

Se alle 888sports aktuelle betting tilbud

Paris Saint-Germain

Til trods for, at de har brugt store beløb, har PSG aldrig været i stand til at komme længere end til kvartfinalen i Champions League. Thomas Tuchel er den nyeste træner, som skal forsøge med lidt held at skaffe europæisk succes til PSG. Et væld af talenter, der bl.a. tæller Neymar og Edinson Cavani, er nok til at få ethvert modstanderhold til at frygte at skulle stå over for PSG i de afgørende runder af turneringen. De er potentielle outsidere til titlen.

Vinder Paris Saint-Germain får du pengene 9 gange igen med odds 9.00 hos 888sport

Sammenlign og find velkomstbonusser fra danske bookmakere

Slå et smut forbi vores Champions League Topscorer 2018 tip og se hvem vi mener er de oplagte kandidater til denne sæsons gyldne støvle!