via EkstraBladet Rabatkoder

Champions League vinder 2018/19: Opsummering, optakt & betting odds

12. februar 2019 21:00
Udgivet d. Sidst opdateret 19. december 2018 @ 11:59

Opsummering & optakt

Med halvdelen af et fænomenalt Champions League overstået, så er alt stadig åbent. Gruppespillet har især budt på lidt af hvert. Hvor vi både har fået indfriet forventningerne til nogle af klubberne, har vi også måttet se skuffede til, når enkelte storklubber i dén grad har tabt bolden.

Se vores betting tips og odds

Mere specifikt husker vi vel alle hvordan Real Madrid tabte 3-0 til CSKA Moskva. Ikke nok med at de tabte imod gruppens bundhold, så formåede de også at ”opnå” deres største hjemmebane tab i Champions League.

Omvendt har der bestemt også været hold der har klaret det spektakulært. Dortmund, Atlético og Juventus har alle sammen leveret sublimt fodbold, og virker grundlæggende som nogle bundsolide hold i dette års Champions League. Bayern München har også klaret det glimrende, og især Lewandowski har overrasket positivt. Han har altid været en stærk spiller, men som årets topscorer har han leveret langt over hvad nogen havde spået ham til.

Champions League lodtrækning

Følgende hold står over for hinanden, når 1. runde af ottendedelsfinalen skydes af til februar:

Schalke 04 – Manchester City
Atlético Madrid – Juventus
Manchester United – Paris Saint-Germain
Tottenham – Dortmund
Lyon – Barcelona
Roma – Porto
Ajax – Real Madrid
Liverpool – Bayern München

Én af de helt store kampe her bliver Liverpool og Bayern München. Både fordi begge hold er mere end almindeligt talentfulde på fodboldbanen, men også fordi Jürgen måske endda i disse opgør, endelig får muligheden for at få skovlen under hans evige rivaler.

Opgøret mellem Saint-Germain og Manchester United bliver med al sandsynlighed også et brag af en kamp. Manchester United plejer aldrig at være bleg for at levere et kæmpe show på grønsfæren, men med et Saint-Germain i absolut topform, kommer det ikke til at være en sejr de skal regne med at komme sovende til. Her er det især værd at nævne at udskejelserne starter på Old Trafford, men afsluttes på Parc des Princes, hvilket med garanti kommer til at skabe en eksplosiv stemning til slut.

Champions League vinder 2019: Betting tips og odds

Denne omgang af Champions League er stadig åben for alle, men især tror jeg at både Bayern, F.C. Barcelona, Real Madrid og Juventus har gode chancer for at komme videre.

FC Bayern München

Bayern München har leveret ekstremt højt niveau i dette års Champions League, og Lewandowski virker ikke som om han har tænkt sig at sænke farten. Derudover virker det som om hele holdet bæres i samlet flok, og har derfor et meget stærkt sammenhold.

Bayern München som Champions League 18/19 vindere fås til odds 15.00 hos Unibet.

Juventus

Juventus har klaret sig flot i en ellers meget svær gruppe, og det ligner absolut en klub i storform. Jeg tror de har gode chancer for avancement, på trods af at de igen har fået en svær modstander i lodtrækningen.

Juventus vinder Champions League 18/19 kan fås til odds 7.00 på Unibet.

FC Barcelona

Når vi snakker favoritter, så er det også svært at komme udenom F.C. Barcelona. Én af veteranerne i Champions League, og de har i dén grad også haft et rigtigt flot gruppespil indtil videre. Man kan måske argumentere for at man kunne have forventet mere af Barcelona, men det kan også sagtens være at der har været ”sparet” på kræfterne. De har fået en del kritik for de to uafgjorte kampe de har haft i gruppen, men de har trods alt endnu ikke tabt en kamp i denne sæson af Champions League.

F.C. Barcelona får odds 5.50 som Champions League vindere 18/19 hos Unibet.

Real Madrid

Real Madrid har tabt bolden et par gange, men der er stadig ingen tvivl om at de er én af de farligste klubber i ottendedels finalen. Udover et par enkelte missere har de haft et glimrende løb i Champions League indtil videre. Derudover er det også svært at komme udenom at de er regerende mestre – OG det mest vindende hold i Champions League.

Real Madrid som Champions League vinder i 18/19 fås til odds 11.00 på Unibet.

Få op til 1500 kr. i velkomstbonus med Unibet idag – klik her!

De kan overraske…

Paris Saint Germain er umiddelbart også et godt bud på en sikker satsning hos Unibet. Hvis du virkelig vil prøve lykken, så er Dortmund også et godt bud. Med 13 point virker de som et meget solidt hold i denne turnering.

Paris Saint Germain – odds 9.00 hos Unibet

Dortmund – odds 34.00 hos Unibet

Find en velkomstbonus her og prøv betting idag!