via EkstraBladet Rabatkoder

Champions League Topscorer 2018: Hvem besidder Den Gyldne Støvle?

1. juni 2019 19:45
Udgivet d. Sidst opdateret 14. september 2018 @ 15:51

2018 Champions League Topcorer Betting Tips

I denne uge vender Champions League tilbage med et overflødighedshorn fyldt med fodboldens største talenter. Ikke alle vil være iklædt kendte farver; Cristiano Ronaldo, som har været topscorer i Champions League i hver sæson siden 2012-13, har byttet Real Madrids berømte hvide trøje ud med den lige så berømte sort-hvid-stribede Juventus-trøje.

I al den tid har Real domineret Champions League. Vil det stadig være tilfældet, eller vil der være et nyt navn på trofæet til maj? Hvis det er tilfældet, vil topscoreren være en anden end Ronaldo?

Vi ser her nærmere på favoritterne til den gyldne støvle og den eftertragtede topscorertitel.

Cristiano Ronaldo (Juventus)

Kun en tåbe vil afskrive Ronaldo. Den portugisiske angriber har endnu ikke fået nettet til at blafre for Juventus, men det er jo bare et spørgsmål om tid. En spiller af det format stopper ikke bare med at score mål, og Champions League er lige så meget hans legeplads som andetsteds.

Ronaldo har rekorden for fleste mål i Champions League (120 indtil videre) og med flest i en sæson (17 i 2013/14). Siden den sæson har han scoret 53 mål i de 4544 spillede minutter, hvilket svarer til et mål for hvert 85. minut.

Sammensætningen af Juventus’ gruppe giver måske ikke Ronaldo umiddelbart mulighed for at tilføje et større antal mål til hans samlede antal scoringer i Champions League. Ronaldos i alt 15 La Liga-mål mod Valencia, siden han skiftede til Real Madrid i 2009, indikerer dog, at han kan slå til mod spanierne.

På trods af skiftet til Italien er det umuligt at ignorere Ronaldo, som står til vinder af den gyldne støvle til odds 8.00 hos Betfair.

Tjek Betfairs bedste betting tilbud

Lionel Messi (Barcelona)

Hvor Ronaldo end er, er Messi ikke langt bagefter. Efter at have vundet La Liga sidste sæson med manér, er Barcelona startet denne sæson på tilsvarende vis, og holdet forventes at klare sig godt i dette års Champions League.

Efter et skuffende VM med Argentina er Messi tilbage i mere komfortable omgivelser i hans klub, og han er startet sæsonen fire mål i de tre første ligakampe i 2018/19.
I Champions League scorer Messi i gennemsnit hvert 104. minut, og hans præstation fungerer som et godt barometer for Barcelonas chancer. Hvis Messi scorer regelmæssigt, når catalonierne frem til de senere runder i turneringen. Hvis han ikke kan finde vej til netmaskerne, styrter Blaugrana sammen, som de gjorde mod Roma.

Forventningen om, at Barcelona er med i de afsluttende faser, afspejles i oddsene på Messi som vinder af Golden Boot, der fås til anstændige odds 6.00 hos NordicBet.

Se NordicBets bedste betting tilbud her

Sergio Aguero (Manchester City)

Pep Guardiolas greb om Champions League løsnede sig, efter at han forlod Barcelona, ​​men lige nu synes hans chancer at være større end nogensinde. Omdrejningspunktet i for hans angreb er den argentinske landsholdsspiller Sergio Kun Aguero.

Den fænomenale angriber er den mest scorende spiller i Manchester City nogensinde med sine 204 mål i 297 kampe, herunder 68 mål i hans seneste 89 kampe i løbet af de sidste to sæsoner: Det er den bedste form han nogensinde har været i.

I Europa er hans 52 mål i 92 kampe mindre imponerende, og han har kun scoret 10 i hans seneste 17 kampe, og City er røget ud i de sidste to sæsoner i Champions League. Deres succes denne gang vil afhænge meget af Agueros scoringer.

Forvent store ting fra dynamoen, som er sat til favorable odds 18.00 hos LeoVegas.

Få et godt velkomsttilbud med LeoVegas

Robert Lewandowski (Bayern München)

I de seneste sæsoner er tyskerne nået langt, men de er aldrig nået helt i mål. Vil Niko Kovač lykkes, hvor både Guardiola, Carlo Ancelotti og Jupp Heynckes mislykkedes?

Der var været vedholdende rygter om, at Lewandowski var på vej væk fra de mangeårige Bundesliga-mestre i løbet af sommeren, men han er fortsat midtpunktet i deres angreb. Sidste sæson var den tredje i træk, hvor han brød igennem 40-målsmuren. Det lykkedes dog ikke for ham at score i sidste sæsons samlede semifinalenederlag til Real Madrid. Derfor sluttede han med fem mål i Champions League.

Den sidste gang han nåede et tocifret antal mål i en Champions League sæson var 2012-13, hvor han sammen med Dortmund blev slået på Wembley af netop Bayern. Hvis han gør det bedre end den gang, så er han et godt valg til odds 13.00 hos Betsafe

Find Betsafes bedste betting tilbud

Mo Salah (Liverpool)

Liverpool overraskede alle ved at nå finalen sidste sæson, og det var mere Salahs skade end det var Karius’ fejl, der gjorde, at kampen fik det udfald, den fik. Den egyptiske var fænomenal for ”the Reds” med sine 44 mål, hvilket var flere, end han havde formået at score i alt i løbet af de fire foregående sæsoner.

Salah har kun scoret to mål i fire kampe denne sæson, men med et Liverpool-hold, der er gearet efter hans tempo, når de angriber, kan ”the Reds” succes i Champions League blive afgjort af Salahs evner foran modstandernes mål.

Der kan spilles på Salah til odds 13.00 hos Betfair

Få op til 1.000 kr. velkomstbonus med Betfair

Resten af feltet:

Kvaliteten i turneringen er så høj, at enhver angriber kan vinde Golden Boot. Her er nogle af de andre, det er værd at se nærmere på som mulig Champions League topscorer:

Gareth Bale: Set til odds 13.00 hos NordicBet

Neymar Jr. : Set til odds 15.00 hos Betsafe

Luis Suarez: Set til odds 16.00 hos LeoVegas

Kylian Mbappe: Set til odds 17.00 hos Betfair

Antoine Giezmann: Set til odds 26.00 hos Betfair