via EkstraBladet Rabatkoder

Cardiff – Manchester United | Ørkenvandring for de røde djævle?

22. december 2018 18:30 Cardiff City Stadium
Cardiff City V Manchester United
TVTVTV
Sidste 6 kampe
TTVUUV
Udgivet d. Sidst opdateret 17. december 2018 @ 9:47

Cardiff - Manchester United optakt

Cardiff tager hjemme imod Manchester United d. 22. december kl. 18.30. Cardiff ligger nummer 16 i Premier League, mens Man. United ligger nummer 6. Cardiff tabte i sidste runde 3-2 ude mod Watford. Man. United tabte 3-1 ude til Liverpool.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Cardiff skulle spille i mere end 70 minutter i kampen mod Watford, før de vågnede op til dåd og var ved at spille sig tilbage i en kamp, de ellers ikke havde bidraget til overhovedet. Hjemme plejer der dog at være mere gods i waliserne og mon ikke de glæder sig til at byde de røde djævle op til dans? For Cardiff handler det i første omgang om at få points, så de kan komme væk fra bunden.

Manchester United var i den grad de små i kampen mod Liverpool. Alligevel fik de scoret et mål til ufortjent udligning, så det vidner om en god moral til at komme igen. Men som Liverpool drev det ene angreb frem efter det andet i anden halvleg, var det tydeligt, hvilken vej det ville gå. Hvor er den spiller, der tager ansvar på banen og viser vildskaben?? De skal vise sig i denne kamp.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen ender under 2,5 mål. Cardiff plejer at bide godt fra sig på hjemmebanen og har vundet de to sidste. United vil ikke være så vilde efter en stor sejr. De kan nøjes med 1-0 og så gøre sig klar til det hårde juleprogram.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Cardiff: 0
Uafgjorte: 1
Manchester United: 1

Den seneste kamp i Cardiff endte 2-2.

Cardiff nyheder

Daniel Ward – knæskade
Gregory Cunningham – skadet
Joseph Bennett – skadet

Man U nyheder

Luke Shaw – tvivlsom
Chris Smalling – tvivlsom
Marcos Rojo – Tvivlsom
Alexis Sanchez – haseskade

Reklame

Cardiff - Manchester U. odds og spilforslag