via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – Vendsyssel | Betting tips & optakt

16. december 2018 18:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V Vendsyssel FF
TVVVVV
Sidste 6 kampe
TTUTVT

Brøndby - Vendsyssel optakt

Det er to hold med vidt forskellig indgangsvinkel der går ind til denne sidste kamp i efterårssæsonen. Brøndby har vundet deres sidste 4 kampe i Superligaen, mens Vendsyssel blot har fået ét sølle point i deres seneste 5 kampe. Det ligner derfor en på forhånd en kamp hvor gæsterne får det mere en svært.

Se vores tip

Brøndby har fundet melodien og vil gøre hvad de kan for at tage endnu en sejr med til vinterpausen. Vendsyssel har hårdt brug for en succesoplevelse, men nemt bliver det ikke på Brøndby Stadion, hvor der næppe bliver delt julegaver ud.

Optakt og gratis betting tips

Efter den hårde start på denne sæson er der igen fuld damp under kedlerne ude på Vestegnen. Alexaner Zorniger har fået rettet op på spillet og ikke mindst på indstillingen. Nu kæmper alle for hinanden og det ses på resultaterne. De seneste 4 kampe er vundet med en målscore på 7-1.

Fremgangen skyldes især, at Brøndby for alvor har fået gang i topscorer Kamil Wilczek. Polakken scorede således også i Vejle senest, men det er nok den albue der i en duel brækkede kæben på Vejles Kerim Memija, som han vil blive husket for. Det gav et gult kort og havde der ikke været flere lignende situationer forinden kunne det nemt have været et rødt et af slagsen.

Vendsyssel har meget begrænset succes for tiden. Hvis man lige ser bort fra pokalsejren over FCN. Det kan Jens Berthel Askou ikke bruge til meget i superligatabellen, hvor det kun er målforskellen der holder dem væk fra sidstepladsen. Skal det fortsat være tilfældet efter denne kamp, så skal der spilles klogt og med stor disciplin i forsvaret.

Chancen for at lægge lidt afstand til bunden var der senest hjemme imod Randers. Den mulighed blev bare ikke forvaltet særlig godt. Spillet var en rodet omgang og det ellers normalt positive hold så ikke ud til rigtig at tro på muligheden. Vendsyssel tabte 0-1 og ligner et hold der trænger til vinterpausen.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap hjemmesejr -1. Brøndby er helt ovenpå igen og vil med sikkerhed gerne give deres fans en god julegave. En klar sejr over Vendsyssel står sikkert højt på ønskelisten og hvorfor så ikke indfri det ønske. Vendsyssel kommer på hårdt arbejde og jeg tror ikke, at deres indstilling lige nu er til at modstå Brøndby i spillehumør. Selv med en defensiv indstilling har hjemmeholdet spillerne der kan bræde igennem og skabe de fornødne chancer til en sikker sejr.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby vandt sæsonens første kamp i Hjørring med 2-1.

BRØNDBY: 1
Uafgjort: 0
VENDSYSSEL: 0

BRØNDBY nyheder

Jens Martin Gammelby, Uffe Bech og Kevin Mensah er i øjeblikket på skadeslisten hos Brøndby.

VENDSYSSEL nyheder

Jakob Hjorth, Marcus Solberg og Mikkel Frankoch er i øjeblikket på skadeslisten hos Vendsyssel.

Reklame

Brøndby - Vendsyssel odds og spilforslag