via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – Randers | Randers skal udnytte forvirringen i Brøndby

24. februar 2019 18:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V Randers FC
TVVVUT
Sidste 6 kampe
UTVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 22. februar 2019 @ 16:58

Brøndby - Randers optakt

Brøndby har valgt at skille sig af med Alexander Zorniger inden de afgørende kampe i grundspillet. Det er altid et sats at fyre træneren, men på den anden skal der ske noget meget snart. Ellers kan Brøndby ende uden for medaljespillet. Randers er lige nu inde i det fine selskab og kan med en sejr i Brøndby for alvor gøre sig forhåbninger om at blive der.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Brøndby er fortsat ikke på et niveau der kan garantere dem deltagelse i slutspillet. Med nederlaget i Esbjerg er det en realitet, at der nu kun er tre point ned til 10. pladsen i Superligaen. Som konsekvens af denne situation har klubben netop meddelt, at træner Alexander Zorniger er blevet fyret.

Hvem der overtager på kort og langt sigt er endnu usikkert, ligesom det er svært at vide hvordan truppen vil reagere på fyringen. Utvivlsomt er det imidlertid, at denne kamp er meget vigtig for holdet på Vestegnen. Et nederlag vil sikkert betyde, at Brøndby ryger under stregen og udsigten til at gå glip af medaljespillet er ganske reel. Det ville næppe glæde aktionærerne og kan potentielt bombe klubben langt tilbage, økonomisk set.

Randers spillede en ok kamp mod FCK, men var meget ineffektive foran mål. Chancer var der overraskende nok af, men de blev alle misbrugt. Chancen for deltagelse i slutspillet er absolut stadig en mulighed, men det kræver nok point i denne kamp. Feltet omkring stregen er meget tæt og alt kan ske.

Thomas Thomasberg har en stor opgave i at få han spillere til glemme tabellen og fokusere på en kamp af gangen. Der kan også være lidt ubalance i hierarkiet efter Nicolai Poulsen mistede anførerbindet. Det kan vise sig, at give bagslag at skifte anfører midt i sæsonen.

Vores tip

Vores tip til kampen bliver spil på handicap udesejr (+1). Normalt vil Brøndby være favorit i denne kamp, men nu er betingelserne ikke som de plejer. Der vil helt sikkert være usikkerhed i spillertruppen og koncentrationen til træning er sikkert ikke hvor den burde være. Randers har derfor en sjælden god mulighed for at hente point i Brøndby. Derfor anbefaler jeg spillet på, at gæsterne ikke taber denne vigtige kamp.

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby fører klart i statistikken mod Randers, og de har vundet 3 af de seneste 4 kampe på hjemmebane. Sæsonens første kamp i Randers endte 2-0 til Brøndby.

BRØNDBY: 19
Uafgjort: 9
RANDERS: 7

BRØNDBY nyheder

Martin Retov blev manden der skal sikre Brøndby en plads i slutspillet. Han er dermed løsningen på kort sigt, mens der nu ledes efter en mere permanent træner.
Joel Kabongo er/har været syg og er derfor tvivlsom.
Kasper Fisker er fodskadet. Han er nu meldt færdig for denne sæson.

RANDERS nyheder

Emil Riis Jakobsen sidder ude med karantæne, efter han fik et direkte rødt kort mod FCK.

Reklame

Brøndby - Randers odds og spilforslag