via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – Hobro | Kan Hobro finde Brøndbys svage punkter?

2. december 2018 18:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V Hobro IK
UTTVVV
Sidste 6 kampe
TVTTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. november 2018 @ 11:50

Brøndby er så småt ved at finde formen efter en meget svingende start på denne sæson. Efter nederlagene til de to tophold skal der point på kontoen. Denne kamp mod Hobro er en af den der skal vindes.

Gæsterne har endnu ikke vundet på fremmed græs og selv om Brøndby ikke er voldsomt stabile, så er kravet fra de mange fans tre point. Alt andet vil være en fiasko. For Hobro gælder det om at holde hovedet koldt og lure på de svagheder hjemmeholdet måske stadig viser i perioder.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

Brøndby har tilsyneladende fundet melodien igen, efter en periode med meget svingende resultater. Alexander Zorniger fortæller, at der er blevet arbejdet på at lukke modstanderne ned og holde målet rent. Dermed er sejrene inden for rækkevidde, hvis de ellers formår at udnytte deres chancer. Det gjorde de flot i Haderslev senest, hvor SønderjyskE blev slået 2-0 trods overvægt i spil og chancer til hjemmeholdet. Det er den vej Brøndby skal forsøge at holde sig på i denne kamp.

Hobro missede chancen for at komme væk fra bundplaceringer i Superligaen med nederlaget hjemme mod Randers. Det kniber med at skabe målchancer og dem de får er de ikke gode til at udnytte. Holdet er ellers inde i er stime hvor de vinder hver anden kamp, men det holder næppe i længden. Især på udebane er holdet sårbare og de har således blot samlet tre point sammen på fremmed græs.

Træner Allan Kuhn er tilfreds med pointhøsten på det seneste, men det vidner også klart om, at han godt ved hvor begrænset potentiale holdet har.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap hjemmesejr -1. Brøndby er i fremgang og ser denne kamp som en der skal bringe yderligere selvtillid til holdet. Med Kamil Wilczek og Hany Mukhtar i fin form, de scorede begge i den seneste kamp, kommer Hobro ud for lidt af et stormvejr på Brøndby stadion. Det er svært at se hvordan de skulle kunne modstå presset og forhindre en sikker sejr til Brøndby.

Få op til 1000 kr. i velkomstbonus med Jetbull – klik her! 

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby og Hobro har ikke den store forhistorie. De spiller aldrig uafgjort og Brøndby har vundet de seneste 5 kampe.

BRØNDBY: 5
Uafgjort: 0
HOBRO: 4

BRØNDBY nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

HOBRO nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

Læs flere Superliga tips her…

AGF – Vejle

Randers – FC Midtjylland

 

Reklame

Brøndby - Hobro odds og spilforslag