via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – AaB | Nervøsiteten kan mærkes både på og udenfor banen

10. marts 2019 18:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V AaB
VUTVVT
Sidste 6 kampe
UVTTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 6. marts 2019 @ 19:34

Brøndby - AaB optakt

Brøndby Stadion lægger græs til denne vigtige kamp om en plads i top-6. Begge mandskaber har spillet sig i problemer og et nederlag i denne kamp kan vise sig skæbnesvanger. Især gæsterne har kniven for struben, for står AaB uden point efter denne kamp er de pisket til at slå AGF hjemme i sidste runde.

Se vores tip

Og det kan endda vise sig ikke at række. Brøndby har en udekamp i Horsens og den er heller ikke nem hvis en sejr er påkrævet. Der venter altså et sikkert nervøst og forsigtig opgør denne aften, hvor intet på forhånd er afgjort.

Optakt og gratis betting tips

Brøndby løb i Odense ind i deres første nederlag med Martin Retov ved roret. Det var efter en kamp hvor nogle spillere selv mener, at holdet spillede godt nok til at have vundet. Træneren føler sig også sikker på en plads i top-6. Den attitude skal de nok passe lidt på med ude på Vestegnen. Vist spillede Brøndby til tider ganske fin fodbold i Odense, men det hjælper ikke meget når der bliver lukket mål ind i den anden ende.

Nederlaget sendte Brøndby ned som nummer 5 i Superligaen og er dermed blot tre point foran AaB. Det er derfor en meget vigtig kamp de står overfor, for et nederlag vil næsten med sikkerhed sende dem under stregen inden sidste spillerunde. Her skal de til Horsens, der selv stadig er i spil til en top-6 placering.

AaB havde et hav af chancer imod Hobro, men det er ikke noget tilfældighed at holdet er et af de dårligste på hjemmebane. De formår ikke at udnytte deres chancer når de er det pressende hold. Det går langt bedre på udebane hvor de kan spille på kontra. Det kostede dyrt i tabellen kun at få 1-1 og nu er de for alvor presset i kampen om top-6.

Jacob Friis skal have forsvaret til at holde tæt i denne kamp. Lykkes det, vil muligheden for mindst det ene point være inden for rækkevidde. Statistikken peger ret entydigt på en 1-1 kamp. Brøndby er ikke skræmmende lige for tiden og de har ved flere lejligheder tabt til hold de burde slå overbevisende. AaB kan derfor sagtens komme på tavlen i et kontrastød, men skal kampen vindes skal det ske i forsvaret.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. Kampen er så vigtig for begge hold, at ingen kommer til at satse på et stormløb frem af banen. Det vil sikkert blive en forsigtig taktisk affære, hvor AaB er meste presset for at fået resultat med hjem. Med kun to nederlag på udebane er Brøndby advaret på forhånd. Spørgsmålet er så, om de tager truslen alvorligt. Gør de ikke det kan det nemt ende 1-1 igen.

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby vandt 3-1 i Aalborg, men har haft svært ved at vinde på hjemmebane. Af de seneste 10 opgør er 6 endt uafgjort, heraf 5 gange 1-1. Derudover har begge hold vundet 2 kampe.

BRØNDBY: 13
Uafgjort: 15
AAB: 17

BRØNDBY nyheder

Kasper Fisker Jensen er ude for sæsonen.

AAB nyheder

Frederik Børsting er skadet.

Reklame

Brøndby - AaB odds og spilforslag