via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – FK Spartak Subotica | Betting tips og optakt

16. august 2018 20:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V FK Spartak Subotica
TVVVUV
Sidste 6 kampe
TTTTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Brøndby - FK Spartak Subotica Betting Tips

Brøndby tager hjemme på Brøndby Stadion imod FK Spartak Subotica torsdag d. 16. august kl. 20.00. Det er 3. runde 2. kamp i Europa League kvalifikation. Det første opgør vandt Brøndby med 2- 0 i Serbien. Det var Kaiser og Mukhtar, der scorede målene i den kamp.

Få velkomstbonus og bliv klar til at spille på kampen

Optakt og gratis betting tips

Det var en meget sikker præstation, det som Brøndby leverede i Serbien i torsdags. Så nu kan de snøre sækken helt til hjemme på Brøndby Stadion, hvor man så tit har ydet store præstationer. Selvfølgelig skal man have respekt for modstanderne, men her ligger den lige til højrebenet at gøre færdig. Det bedste vil være et hurtigt mål til Brøndby, så gassen går lidt ud af ballonen, så kan Brøndby måske skifte nogle spillere ud og spare dem.

Læs vores tip til kampen

Brøndby kommer med en god portion selvtillid til kampen mod serberne, for holdet har kun tabt en kamp i Superligaen denne sæson. Nyindkøbet Uhre har fået scoret sit første mål for Brøndby, men det virker ikke som om angrebet er helt oppe at køre som i sidste sæson, hvor Wilczek var meget farligere foran målet.

Serbiske Subotica er Brøndbys modstander i Europa League Kvalen. Serberne kom videre til denne 3. runde ved at slå ellers stærke Sparta Prag. Det burde være en advarsel om, at det bestemt ikke bliver en walk-over for Brøndby. Så kan serberne få prikket et tidligt mål ind, kan alt ske.

Spartak Subotica ligger i skrivende stund nummer 9 i den serbiske liga. Holdet består mest af hjemlige spillere tilsat en enkelt japaner, 2 fra Montenegro samt en enkelt ghaneser Samuel Afum, der er angriber.

I hjemmekampen mod Sparta Prag blev målene sat ind af Nemanja Calasan og Ognjen Djuricin. De gyldne straffespark, der sikrede Subotica videre adgang blev sat ind af Bojan Cecaric. I den kamp fik Milan Marcic rødt kort, så han må være spærret til denne kamp.

Vores tip

Brøndby viste klassen i det første opgør, og jeg har svært ved at se de ikke kan gentage en sejr på 2 mål eller mere. Så mit tip lyder på at Brøndby vinder med 2 eller flere mål.
Brøndby vinder med mindst 2 mål.

Ny spiller? Spil på at Brøndby vinder til odds 6.00 hos Betfair nu

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby – 1
Uafgjort – 0
Subotica – 0

Brøndby nyheder

Kevin Mensah – knæskadet

Spartak Subotica nyheder

Intet nyt.

Reklame

BIF - FK Spartak odds og spilforslag