via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – SønderjyskE | Kan sønderjyderne vinde på udebane?

16. september 2018 16:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V SønderjyskE
UTVTTV
Sidste 6 kampe
VUTVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 11. september 2018 @ 14:12

Brøndby - SønderjyskE: Betting tips og optakt

Brøndby tager hjemme imod SønderjyskE i superligaen søndag d. 16. september kl. 16.00. Brøndby ligger nummer 3 i den danske Superliga, mens SønderjyskE ligger nummer 10.

Vil du spille på denne kamp? Find din startbonus her!

Optakt og gratis betting tips

Brøndby leverede en god kamp i topkampen mod FCM og havde i manges øjne fortjent sejren. Men en vis Sviatchenko snød Brøndby for de tre point med et mål ti minutter før tid. Brøndby havde endda fordel af Marvin Georges udvisning efter 66 minutter, men med ti mand fik midtjydernes udlignet og kunne rejse tilbage til Jylland med et smil på læben. Brøndbys mål blev sat ind af Hany Mukhtar og Nicolai Larsen. Sidstnævnte var også oplægger til det første mål, så han kan se sig selv i spejlet med en god indsat og den første scoring for Brøndby efter hjemkomsten fra Holland.

Se vores tip til kampen

Brøndbys træner Alexander Zorninger var selvfølgelig skuffet over ikke at vinde, men han ser fremskridt på sit hold efter nederlagene mod Genk. Det ærgrede ham, at FCM fik 2-2 målet efter en dødbold, men træneren kan jo ikke give dem mere havregryn for at de skal blive højere. Brøndby har også spillet mange kampe på kort tid, så det kan virke lidt slidt. Nu har de så haft en god pause, hvor de har kunnet komme til kræfter og finde spille humøret igen.

SønderjyskE måtte hjemme nøjes med 1-1 mod Hobro. Det var klart en skuffelse for hjemmeholdet, men tilskuerne kunne dog glæde sig over et sjældent mål på saksespark af Stefan Gartenmann. Sabbi dukkede dog op kort inde i anden halvleg og kunne score til 1-1.

Den sønderjyske målscorer var dog også lidt frustreret over resultatet og efterlyser mere stabilitet på sit hold. Det går fint i en halvlegs tid, hvorefter tøjlerne så slækkes lidt.

I pokalturneringen var der dog lidt trøst at hente, for her blev GVI slået med 3-0 efter hattrick af Mads Hvilsom. Det må helt afgjort styrke enhver angribers selvtillid. Nu må vi så se, om det kan følges op mod Brøndby her efter landsholdspausen.

1 uafgjort og 3 nederlag siger resultaterne for SønderjyskE på udebane og her venter en svær opgave for dem på Brøndby Stadion. Umuligt? Tja, det er i hvert fald en udfordring og holdet kan spille frit, for der hviler ingen forventninger til dem i denne kamp.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at Brøndby vinder med mere end 1 mål. Det er en kamp, som Brøndby bør dominere fra start til slut. Jeg tror de har fundet gejsten i turneringspausen til at kunne kombinere sig forbi Sønderjyske mere end en gang. Brøndby er et top tre hold, og det skal de vise her.

Spil på en sejr til Brøndby til odds 7.00 

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby: 6
Uafgjorte: 1
SønderjyskE: 3

Seneste opgør i Brøndby vandt Brøndby med hele 4-0.

BRØNDBY nyheder

Kun Kevin Mensah er ude med en skade, ellers er alle mand klar.

SØNDERJYSKE nyheder

Hos SønderjyskE melder man alle mand klar.

Du kunne også have interesse i disse tips…

Superliga: FC Nordsjælland vs. Randers FC

Superliga: Esbjerg vs. OB

Superliga: Vendsyssel vs. Hobro

Reklame

Brødnby - SønderjyskE odds