via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – OB | Skal Brøndby begrave al krisesnak?

22. oktober 2018 19:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V OB
VTVTTU
Sidste 6 kampe
UVVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 15. oktober 2018 @ 15:53

Brøndby - OB optakt

Brøndby tager hjemme imod OB mandag d. 22. oktober kl. 19.00. Brøndby ligger nummer 6 i den danske superliga, mens OB ligger nummer 11. Brøndby fik en tiltrængt udesejr i AaB med 3-1. OB fik reddet det ene point hjemme mod AGF efter at have været bagud 0-2.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Brøndby kan drage en lettelsens suk efter deres 3-1 sejr over AaB i sidste runde. Nu lignede spillet noget man kan genkende fra tidligere, hvor der er fart på spillet og en Wilczek, der ved hvor målet står. Altid farlig og altid sikker på at komme til mange chancer. Så hvis den begyndende snak om krise skal manes helt i jorden kræver det en sejr her mod fynboerne.

OB er sikkert glade for at de fik lov til at få det ene point mod AGF. Det er godt kommet igen efter at have været bagud med 2-0. OB er stille og roligt ved at kravle væk fra den grå bund og har nu ikke tabt i 4 kampe. Det tyder også på god moral i Odense og de vil skulle spille helt op til deres bedste for at fortsætte de gode takter.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Brøndby vinder kampen. Brøndby skal bare vinde her for at kunne gøre sig håb om at følge med de to klubber i front FCK og FCM. Alle hold kommer i en krise undervejs og jeg tror på, at Brøndby er kommet gennem sin nu og er styrket som hold.

Se en oversigt over aktuelle betting tilbud her

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby: 6
Uafgjorte: 2
OB: 2

Seneste møde mellem de to mandskaber i Brøndby endte 2-1.

Brøndby nyheder

Jens Martin Gammelby – hofteskade
Kasper Fisker Jensen – fodskade
Kevin Mensah – knæskade
Benjamin Bellot – afsoner rødt kort

OB nyheder

Sayouba Mande – brækket kæbe

Reklame

Brøndby - OB odds og spilforslag