via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby IF – Vejle BK | Optakt og betting tips

22. juli 2018 18:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V Vejle Boldklub
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Brøndby og Vejle fik begge en fin start på den nye sæson i Superligaen. Brøndby vandt forholdsvis sikkert i Kolding, men havde i perioder lidt problemer når hjemmeholdet pressede på. De få gange det for alvor brændte på viste Marvin Schwäbe i målet, at han er en god erstatning for Frederik Rønnow.

I modsatte ende viste Ante Erceg at han bliver en farlig herre for de andre hold i Superligaen. En scoring og et oplæg i debutkampen er mere end godkendt. Kamil Wilczek startede på bænken men behøvede kun et par minutter på banen for at vise, at han er parat til at fortsætte med at score mål.

Vejle er tilbage i Superligaen efter 9 års fravær. De skulle bruge en times tid til lige at finde sig til rette, men så gik det også stærkt. Tre scoringer på et kvarter og trods en reducering af Hobro var der ikke tvivl om sejren. Vejle har i sommerpausen hentet Gustaf Nilsson i Brøndby og han fik en god halv time på banen. Han vil sikkert meget gerne ind og vise noget i dette opgør.

Vores tip

Vores tip er et spil på 2-måls sejr til Brøndby (Handicap X Brøndby -2) set til Odds 4.00.

Find bonus og spil på Brøndby vs. Vejle her

Brøndby viste, at de stadig er målfarlige og såvel gamle som nye spillere er klar til at fortsætte stilen fra sidste sæson. Hjemme på vestegnen var der ikke mange gæstende hold der fik det resultat de havde håbet på. 14 sejre af 18 mulige vidner om, at Vejle får anderledes hård modstand end i premieren mod Hobro.

Selv om Vejle skulle være godt forberedte på at komme under pres, og stille med en taktik baseret på omstillinger, har Brøndby klassen til at sende gæsterne hjem med et nederlag.

Brøndby IF nyheder

Alexander Zorniger er godt tilfreds med starten på denne sæson, men der er også en del arbejde der skal gøres, før det hele spiller, som han gerne vil. De nye spillere har alle fået en god start og stemningen er positiv hele vejen rundt. Der er altså de bedste arbejdsbetingelser uden forstyrrende elementer op til kampen.

Vejle BK nyheder

Vejle har tilføjet den 21-årige kineser, Qingshen Zeng, til deres superligatrup. Midtbanespilleren har fået en tre-årig kontrakt. Han kommer ikke til at føle sig ensom i det jyske, for nu har Vejle tre kinesere i truppen.

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby: 15
Uafgjort: 4
Vejle: 6

Med Vejles lange fravær fra Superligaen ligger deres tidligere møder med Brøndby naturligt en del år tilbage i tiden. Seneste møde var da Vejle slog Brøndby ud af Pokalturneringen i 2009.

Brøndby IF forventet startopstilling

Marvin Schwäbe, Johan Larsson, Joel Kabongo, Benedikt Röcker, Anthony Jung, Lasse Vigen Christensen, Christian Nørgaard, Dominik Kaiser, Simon Tibbling, Mikael Uhre, Ante Erceq

Vejle FB forventet startopstilling

Pavol Bajza, Rasmus Lauritsen, Mads Greve, Mads Lauritsen, Tobias Mølgaard, Jacob Schoop, Ylber Ramadani, Arbnor Mucolli, Viljormur Davidsen, Allan Sousa, Imed Louati

Reklame

BIF - VBK odds og spilforslag