via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby IF – AaB betting tips og optakt

21. maj 2018 18:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V AaB
ITVUVV
Sidste 6 kampe
IVTTUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Brøndby IF - AaB Betting Tips

Brøndby IF fører Superligaen, men kun i kraft af en bedre målscore end FC Midtjylland, så de har i den grad brug for en sejr over Aab, der ligger på 5.pladsen og dermed ikke har andet end stoltheden at spille for. Der er altid masser af intensitet når Brøndby og Aab mødes, og set i lyset af kampens vigtighed for Brøndby, er der lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp.

Optakt og gratis betting tips

Efter FC Midtjylland slog Brøndby IF, er mesterskabskampen igen helt åben. Når hjemmeholdet Brøndby tager imod Aab, er en sejr det eneste der kan bruges. Aab kan på den anden side spille helt uden nerver, og det kan gå hen og blive en rigtig gyser. Efter nederlaget mente Brøndbys træner, Alexander Zorniger, ikke at holdet spillede med nok risiko, så mon ikke den rutinerede træner har fået holdet gjort klar. Den svenske midtbaneslider Simon Tibbling er tilbage efter karantæne, og det kan gå hen og blive kampafgørende. På trods af det store pres på Brøndby tror vi på en sikker sejr til hjemmeholdet. Aab har ikke lukket så mange mål ind i løbet af sæsonen, så en 2-0 sejr til hjemmeholdet kunne være et godt bud.

Vores tip

Sikker sejr til Brøndby 
Brøndby er pisket til sejr og foran et fuldt stadion med deres medrivende fans, vil hjemmeholdet kæmpe til det sidste. Aab skal nok give dem kamp til stregen, men vi tror på, at der bliver scoret Over 1.5 Goals, da Brøndby i denne sæson har scoret mål på samlebånd på hjemme.

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby og Aab er tørnet sammen i Superligaen ikke færre end 86 gange. Brøndby har vundet 34 gange, mens Aab har trukket sig ud som vinder 26 gange, mens 26 gange er endt uafgjort. Brøndby har ikke tabt deres seneste fem opgør, og mon ikke drengene fra Vestegnen snupper sejren i deres næste møde.

Brøndby IF nyheder

Simon Tibbling er tilbage efter karantæne, og den svenske midtbanespiller er meget vigtig for Brøndby. Ikke mindst på grund af hans utrolige arbejdsindsats og sans for spillet. Simon Tibbling kom i sommeren 2017 til Brøndby fra hollandske Gronningen på en aftale, der gælder til sommeren 2022.

AaB nyheder

AaB’s peruvianske spiller er udtaget til bruttotruppen for Perus landshold før VM-slutrunden i Rusland, så mon ikke den talentfulde boldspiller er ekstra opsat på at gøre en god figur når Aaab gæster Brøndby?