via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – Genk | Afdansningsbal for de gule?

30. august 2018 20:30 Brøndby Stadion
Brøndby IF V Genk
TTVTVV
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Brøndby - Genk optakt

Brøndby tager hjemme imod Genk i playoff til Europa League Kvalen torsdag d. 30. august kl. 20.30. Brøndby ligger nummer 4 i den danske med en målscore, der hedder 8-6. Genk er et stærkt hold fra den belgiske liga, hvor de i øjeblikket er nummer 2 med en imponerende målscore på 10-2. Det var to målsøgende mandskaber, der tørnede sammen i det første opgør i Genk, hvor de gule desværre tabte med hele 5-2.

Overvejer du at spille på Europa League? Kom godt igang med et betting tilbud!

Optakt og gratis betting tips

Det var en ordentlig snitter de gule løb ind i i torsdags i Belgien. Den bliver svær at vende, især hvis forsvaret er lige så gavmild her, som i det første opgør. Ganske vist fik man rettet op på den 2-0 føring, som belgierne tog med til pausen, men prisen var høj, for det kostede helt sikkert mål i den sidste fase af kampen. Det var ærgerligt, for kampen var helt åben og Brøndby havde flere muligheder for at lægge bolden i rusen. Nu ser det derfor mere en svært ud for de blå-gule, men man har jo set undere før på Brøndby Stadion. Jeg tror bare, vi må sige tak til Brøndby efter denne runde, for belgierne er et rigtig stærkt hold.

Genk gav sit til den underholdende første kamp, og de må nu stå med mere end det ene ben i Europa League, hvor der venter gode penge til klubberne. Genk sad på cirka 70% af bolden, så sejrens størrelse må siges at være i orden, for danskernes forsvar havde ikke klassen på dagen.

Træner Philippe Clement råder over en bred trup med en god blanding af spillere fra hele verden. Fast straffesparksskytte er Leandro Trossard og oppe foran skal den farlige Ruslan Malinovsky og Mbwana Samata levere målene, hvilket de ikke har det store besvær med i øjeblikket, så der bliver noget at holde øje med for Brøndbys forsvar. Mbana Samata fik scoret et hattrick i den første kamp, så ham skal de ikke give de samme friheder i denne kamp.

Vores tip

Mit tip på kampe her lyder på at.begge hold scorer. Det er to meget målsøgende hold her, hvilket vi så i den første kamp. Samtidig virker Brøndbys forsvar ikke helt dirkefrit, hvilket blev demonstreret både i Parken forleden og i den første kamp i Belgien.

Få 1.000 kr. i velkomstkampen med Bwin og spil på kampen her

Seneste indbyrdes kampe

Opgøret igår var første gang de to hold mødtes. Kampen endte som bekendt 5 – 2 til Genk, og den belgiske klub tager hermed føringen 1-0 i denne statistik.

Brøndby nyheder

Hos Brøndby meldes alle klar. Benedikt Röcker, har fået positivt svar fra undersøgelsen i Tyskland.
Kevin Mensah er fortsat ude med en knæskade til februar 2019.

Genk nyheder

Selvom Genk har to danskere i truppen skal vi nok kun regne med at se Joakim Mæhle i startopstillingen. Marcus Ingvartsen har haft en knæskade, men er tilbage i træningen. Josef Paintsil og Vladimir Screciu har ligeledes været ude med skader, men begge træner også med igen.

Reklame

BIF - Genk