via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby IF – FC Nordsjælland | Sidste sæsons 2’er og 3’er mødes i dette Superliga topopgør

5. august 2018 18:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V FC Nordsjælland
VUVVVV
Sidste 6 kampe
VVUVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

BIF - FCN optakt

Brøndby møder hjemme på Brøndby Stadion FC Nordsjælland søndag d. 5.august kl. 18.00. Det er sidste sæsons nummer 2 mod nummer 3. Det bør kunne trække folk af huse her hvor de ikke kan klage over kulden i hvert fald. Begge kommer med friske sejre i bagagen, så det skal nok blive en interessant kamp at følge.

Spil på at Brøndby vinder til forhøjede odds 8.00 hos Betfair

Brøndby kunne skrive 3 point på kontoen efter en sen scoring af Michael Uhre i overtiden mod Hobro. Det er vel typisk topholdets held – eller dygtighed, der gjorde udslaget der. Dermed satte Brøndby sig på førstepladsen, hvor de i hvert fald ifølge deres egne tilhængere bør ligge.

Optakt og gratis betting tips

For den mere neutrale tilskuer har Brøndby nok haft en god del af spillet men det har været oppe foran de ikke har haft så nemt ved at få bolden i kassen som i sidste sæson, hvor Wilczek næsten kunne lave et mål i hver kamp. Det var også en forsvarsspiller der måtte frem og hjælpe angrebet med det første mål i kampen mod Hobro. Hvis Brøndby skal holde sig i top. kræver det, at der kommer gang i flere angribere, så de bliver en trussel for alle forsvar.

Nordsjælland fik i sidste runde sat en effektiv stopper for Vendsyssel, som blev sendt hjem med et 3-0 nederlag til den mere barske hverdag i superligaen. Det var dog ikke så let som det ser ud til, for det var først i anden halvleg nordsjællænderne kunne sætte sig på den kamp.

Nordsjælland spiller torsdag aften om avancement til næste runde i Europa, hvor der er en stor svensk sten i vejen. Det har bestemt kostet hjemme i superligaen, hvor de kun har fået to uafgjorte og en sejr i hus. For Kasper Hjulmand har de mange skader i truppen også en del af forklaringen.

Vores tip

For mig at se er det en helt lige kamp, hvor Nordsjælland er lidt handicappet ved at skulle spille Europa kamp torsdag aften, så de vil nok starte forsigtigt her på Brøndby stadion, så de har luft og kræfter til hele kampen. Brøndby har heller ikke vist champagnefodbold endnu og som sagt har de ikke lige de mest giftige angribere. Er man lidt frisk kan man godt spille på 0-0 ved halvleg.Uafgjort ved pausen giver fine odds 2,55 hos Oddset.

Spil på kampen med velkomstbonus – find den her!

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:

Brøndby: 6
Uafgjort: 1
FC Nordsjælland: 3

Seneste opgør på Brøndby Stadion endte med en 3-1 hjemmesejr.

Brøndby Team nyheder

Kevin Mensah – knæskade – resten af 2018

FC Nordsjælland Team nyheder

Jonathan Amon – skadet
Mathias Jensen – rygskade

Reklame

BIF - FCN odds og spilforslag