via EkstraBladet Rabatkoder

BRØNDBY – FC MIDTJYLLAND | Får BIF revanche mod Ulvene?

2. september 2018 20:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V FC Midtjylland
UVVTTV
Sidste 6 kampe
TVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 28. august 2018 @ 10:55

BRØNDBY – FC MIDTJYLLAND optakt

Aftenkampen denne søndag på Brøndby Stadion, hvor mestrene fra FC Midtjylland kommer på besøg, giver hjemmeholdet mulighed for at revanchere sig for sidste sæsons afslutning. Det bliver ikke motivationen der kommer til at mangle hos Hjemmeholdet. Gæsterne er kommet op i omdrejninger og bliver en hård nød at knække. Moralen er i top efter det fine comeback i Malmø og den sikre sejr over Randers.

Find betting bonus og spil på kampen her

Optakt og gratis betting tips

Brøndby kom tilbage på sejrskurs med 2-1 ude over Vendsyssel. Klubben fra vestegnen håber stadig på at kvalificere sig til Europa League gruppespillet, men der skal et mindre mirakel til for at vende 2-5 fra det første opgør med Genk. De vil naturligvis forsøge og kommer til at investere mange kræfter i det opgør. Skulle det lykkes at gå videre vil det give et enormt boost til moralen. Omvendt vil skuffelsen nok ikke være helt så stor hvis det ikke lykkes, forudsætningerne in mente.

FC Midtjylland har indfundet sig i toppen af Superligaen med en række gode præstationer. Senest blev det til en sikker sejr over Randers endda med flere stamspillere siddende over. Det er naturligvis Europa League kampen mod Malmø der tænkes på. Med 2-2 på udebane er der gode muligheder for at komme med i gruppespillet, men det bliver ikke nogen let opgave. Det må glæde træner Jess Thorup, at holdet har bredden til at rotere spillerne og samtidig holde det høje niveau.

Vores tip

Mit tip lyder spil på under 2.5 mål. Set til odds 2.07. Begge mandskaber har været ude i Europa League kvalkamp inden dette opgør og har dermed de samme forudsætninger. Det vil sikkert være en del slidte spillere og det vil kunne mærkes på tempoet i denne kamp. I hvert fald i starten. Jeg forventer en kamp der vil være jævnbyrdig og spillet med tålmodighed. Statistisk set har Brøndby en fordel, men den ophæves af FCM’s gode form. Forsvarene kommer til at dominere og målchancerne bliver sikkert ikke de største af slagsen. Derfor vil spil på få mål være et godt bud på gevinst i denne kamp. Under 2.5 mål

Betfair tilbud: 10.00 Brøndby 12.00 FC Midtjylland – Spil nu! 
1. Kun nye kunder, der tilmelder sig med promokoden ZFBJ4I. 2. Maks. 50 kr. vil kvalificere sig til kampagnen. 3. Kvalificerede spil skal spilles på sportsbook. 4. Multispil er ekskluderede. 5. Gyldighed: 90 dage. 6. Gennemspilning: 1 gang. 7. Min. odds 1.50. 8. Fulde vilkår og betingelser gælder.

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby og FC Midtjylland har hele 61 møder i historiebøgerne. I de sidste 10 opgør har Brøndby vundet de 7 mens kun 2 er vundet af FCM. Det seneste opgør tabte Brøndby dog på hjemmebane til de senere mestre.

BRØNDBY: 34
Uafgjort: 12
FC MIDTJYLLAND: 15

BRØNDBY nyheder

Jens Martin Gammelby fik sin debut for Brøndby mod Vendsyssel. Zorniger mener, at Gammelby endnu ikke helt har fundet sig til rette i holdets spillestil, men det kan vel kun flere kampe rette op på.

Svenske Simon Tibbling forventer ikke at forlade Brøndby foreløbig. Der er ellers forlydender om udenlandsk interesse for den stærke Brøndby profil.

FC MIDTJYLLAND nyheder

Erik Sviatchenko gjorde comeback i sejren over Randers, men sidder muligvis over mod Malmø. Efter en pause på fem kampe skal der passes lid på den stærke forsvarsspiller. I givet fald vil han være veludhvilet til dette opgør.

Reklame

BIF - FCM odds