via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – FCK | Hvor kradser krisen mest?

4. november 2018 12:30 Brøndby Stadion
Brøndby IF V FC København
UVTTTU
Sidste 6 kampe
VVVTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 2. november 2018 @ 15:31

Brøndby - FCK optakt

Brøndby tager hjemme imod FCK søndag d. 4. november kl. 12.30. Brøndby ligger nummer 6 i den danske superliga, mens FCK ligger nummer 1. Brøndby fik kun 1-1 hjemme mod OB. FCK knuste AGF med 4-2.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Brøndby har ikke fået helt vendt den krise, de er kommet i. 1-1 mod OB var slet ikke noget som kunne dæmpe krisesnakken på Vestegnen. Wilczek må have sparket det meste af lakken af stolperne i den kamp. Så går det som det typisk går, modstanderne udnytter deres mindste chance til at få point med hjem. Her kommer den modstander, de altid gerne vil slå. Det gør det lidt lettere at forklare, hvis det ender med et nederlag igen.

FCK må have følt det som lidt af en mavepuster at tabe hjemmekampen i Europa League, hvor alt lå klar til dem. Så må de se at finde motivationen frem mod ærkerivalerne her. FCK er et bedre hold spiller for spiller, men kan de klare at være med på to fronter samtidig? Foreløbig har de klaret sig overlegent i den hjemlige superliga, men her er det ikke sikkert at Brøndby vil lægge sig ned.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at FCK vinder kampen. FCK bør kunne få de tre point her, for de er bare et bedre hold pt. FCK har spillerne, der kan afgøre tingene, mens det kniber mere for Brøndby at finde afslutterne frem.

Få odds 12.00 på at FCK vinder med Betfair – Tryk her!

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby: 4
Uafgjorte: 2
FCK: 4

Seneste møde mellem de to mandskaber i Brøndby endte 2-1.

Brøndby nyheder

Björn Kopplin – skadet
Dominik Kaiser -skadet
Jens Martin Gammelby – hofteskade
Kasper Fisker Jensen – fodskade
Kevin Mensah – knæskade

FCK nyheder

Michael Lüftner – skadet

Læs flere Superliga tips her…

Esbjerg vs. FC Midtjylland

AGF vs. Randers

Reklame

Brøndby - FCK odds og spilforslag