via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby IF – Esbjerg fB | Optakt og betting tips

19. august 2018 18:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V Esbjerg fB
TVUVVT
Sidste 6 kampe
UTTUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Brøndby – Esbjerg fB optakt

Brøndby mistede sin status som ubesejret med et 1-3 nederlag til FCK. Det sår skal de nok lige pleje et par dage ude på vestegnen, men så skal der arbejdes på at komme på sejerskurs igen.

Alexander Zorniger vil næppe få vanskeligheder med at sætte holdet op til denne kamp, men der skal arbejdes lidt med defensiven. Det er ikke vejen frem at blive for overmodige for derefter at blive fanget i et kontraløb som det skete mod FCK.

6.00 Brøndby vinder
over Esbjerg
SPIL NU
1. Benyt promokoden: ZFBJ4C. 2. Max. indbetaling: 50kr. 3. Marked: Sportsbook 4. Gyldighed: 90 dage. 5. Gennemspilningskrav: 1 gang til min. odds: 1.50. 6. Multispil ekskluderet. 7. Fulde regler & vilkår gælder.

Nye kunder, 18+, Spillemyndigheden.dk

Esbjerg kender vejen til modstandernes net med 7 mål i fire kampe, men forsvaret er hullet som en si og har lukket 10 mål ind. Hvis de fortsætter den stil får de svært ved at få point i denne kamp. John Lammers arbejder sikkert hårdt på at få tætnet forsvaret og kan desuden finde inspiration i statistikken.

Det lykkedes for Esbjerg at holde nullet mod SønderjyskE og fik dermed deres første sejr i hus. Dermed er det grimme nul slettet og holdet har noget positivt at bygge videre på.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på kombinationen hjemmesejr og Ante Erceq scorer. Set til odds 2.28. Brøndby har godt nok en Europa League kamp inden dette opgør, men med en 2-0 sejr på udebane bør det være en formssag at gå videre mod Spartak Subotica. Efter nederlaget til FCK er holdet opsat på at gøre det godt igen. Det kommer til at gå ud over Esbjerg, der nok fik tætnet forsvaret i den seneste kamp, men som endnu ikke virker stærke nok til at tage kampen op med de bedste hold.

Ante Erceq har vist sig at være en målsøgende spiller og han er et godt bud på en målscorer i denne kamp. Selv om Brøndby er klar favorit, er det langt fra sikkert at det bliver en overbevisende sejr. Esbjerg har god støtte af statistikken og Brøndby har en kamp mere i benene. Alt i alt gør det spil på handicap hjemmesejr lidt for risikabelt denne gang.

Sammenlign bonusser fra danske bookmakere her

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby: 17
Uafgjort: 17
Esbjerg: 11

Brøndby har et lille overtag i statistikken, men seks af de seneste 10 opgør er endt uden vinder.

Brøndby IF forventet startopstilling

Marvin Schwäbe, Johan Larsson, Joel Kabongo, Benedikt Röcker, Anthony Jung, Lasse Vigen Christensen, Kasper Fisker, Dominik Kaiser, Simon Tibbling, Mikael Uhre, Ante Erceq

Esbjerg forventet startopstilling

Jeppe Højbjerg, Daniel Anyembe, Markus Halsti, Agus Garcia, Jesper Lauridsen, Lasha Parunashvili, Joni Kauko, Mark Brink, Anders Dreyer, Adrian Petre, Emmanuel Oti Essigba

Reklame

BIF - EfB Odds