via EkstraBladet Rabatkoder

Brøndby – AGF | Skal AGF vinde en sjælden sejr i Brøndby?

9. november 2018 19:00 Brøndby Stadion
Brøndby IF V AGF

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
VTVUTT
Sidste 6 kampe
UUUTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 9. november 2018 @ 14:51

Brøndby - AGF

Den store nyhed fra Vestegnen er, at Ebbe Sand er tilbage i klubben. Han afløser Troels Beck som sportsdirektør fra årsskiftet. Spillemæssigt halter det fortsat lidt i forhold til sidste sæson. Brøndby spillede fint op med FCM i dele af kampen senest, men der ar udfald under vejs og det bliver straffet.

AGF gjorde det fint mod FCK, men måtte erkende at modstanderen var det bedste hold samt at kræfterne ikke helt rakte mod slutningen. De hvide måtte desuden se sig slået i pokalturneringen af Næstved fra NordicBet Ligaen. Igen så det ud til, at AGF mangler noget på fysikken.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Alexander Zorniger har et altoverskyggende problem i Brøndby. De formår ikke at holde modstanderne fra fadet. Det er 3 måneder siden holdet gik fra banen uden at have lukket et mål ind. Det blev således også enden på kampen mod FCK, der blev tabt på en scoring i overtiden. De bliver nødt til at være mere kyniske i forsvaret og stå op for hinanden når det brænder på.

AGF er kommet ud af stimen med uafgjorte kampe, men de er næppe tilfredse med at have fået den erstattet med en stribe nederlag. Mod Randers, der endnu ikke havde vundet på udebane, havde de godt 7.000 fans nok sat næsen op efter et bedre resultat. Det skete ikke, fordi AGF ikke formåede at skabe mere end fire forsøg inden for målrammen, trods et solidt spillemæssigt overtag. Det Udnyttede Randers til på bare 5 minutter at sikre sig en 2-0 sejr.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. De to mandskaber inde i en lidt dårlig periode og vil derfor gøre meget for ikke at tabe kampen. Brøndby kommer til at dominere og AGF vil satse på kontra, hvilket passer dem fint. Gæsterne står stærkt i forsvaret og lukker ikke mange mål ind på udebane. Brøndby scorer heller ikke ofte på hjemmebane. de har en klar fordel i statistikken og det ligner en smal hjemmesejr, men spørgsmålet er om de kan holde nullet. Kan de ikke det er uafgjort absolut en mulighed.

Bliv klar til kampen med 1.000 kr. velkomstbonus fra Bwin

Seneste indbyrdes kampe

Brøndby har overtaget i historikken, men AGF har vundet 2 af de 3 seneste opgør. Det er dog mere end 10 år siden at AGF har vundet på Brøndby Stadion.

BRØNDBY: 17
Uafgjort: 6
AGF: 10

BRØNDBY nyheder

Der er ikke rapporter om skader efter sidste kamp.

AGF nyheder

David Nielsen har ingen nye skader i truppen, men er fortsat uden:

Roman Mysak

Niklas Backman

André Riel

Læs flere Superliga tips her…

AaB – FC København

FC Midtjylland – Vejle

OB – Esbjerg

Reklame

Brøndby - AGF odds & spilforslag