via EkstraBladet Rabatkoder

Brighton – Liverpool | Havmågernes skræk

12. januar 2019 16:00 Falmer Stadium
Brighton V Liverpool
UVUTTT
Sidste 6 kampe
TVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 8. januar 2019 @ 13:53

Brighton tager hjemme imod Liverpool d. 12. januar kl. 16.00. Brighton ligger nummer 13 i Premier League, mens Liverpool ligger nummer 1. Brighton spillede i sidste runde 2-2 ude mod West Ham. Liverpool tabte ude 2-1 til Manchester City.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Brighton førte efter en times spil 2-0 ude mod West Ham i sidste runde, men de glemte at snøre sækken til og vupti så var Arnautovic på pletten to gange og så måtte de rejse hjem lidt slukørede med kun det ene point. Men med 5 point i de seneste tre kampe kan de også kalde sig ubesejrede i disse tre kampe. Hjemme har Brighton kun tabt to gange i denne sæson, men det bliver en stor mundfuld, når rækkens suveræne tophold kommer på besøg, og alt andet end et nederlag vil være en kæmpe overraskelse.

Liverpool har cruiset gennem julen med lutter sejre. Især sejren mod Arsenal på 5-1 var ret så overbevisende og alle i England hvisker så småt, at de nok skal blive mestre med det spil. Alle hold kommer dog ind i en krise og spørgsmålet er kun, hvornår Liverpool rammer sin. Manchester City og Tottenham brugte julen til at sætte point til. Stimen fik en ende i Manchester mod City. Så nu er der spænding igen i toppen.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores mere end 2,5 mål. Liverpools spillere kan slet ikke lade være med at lave mål. Og her kommer der mange, for Brightons forsvar er ikke Fort Knox.

Seneste indbyrdes kampe

Brighton: 0
Uafgjort: 0
Liverpool: 0

Den seneste kamp i Brighton endte 1-5.

Brighton nyheder

Soufyan Ahannach – brækket ben
Bernardo – skadet i hasen, tvivlsom
Jose Izquierdo – knæskade, tvivlsom
Alireza Jahanbakhsh – skadet i hasen, tvivlsom

Liverpool nyheder

Alex Oxlade-Chamberlain – korsbåndsskadet
Joe Gomes – brækket ben
Joel Matip – brækket kraveben

Reklame

Brighton - Liverpool odds og spilforslag