via EkstraBladet Rabatkoder

Brasilien – Schweiz betting tips og optakt

17. juni 2018 20:00 Rostov Arena
Brasilien V Schweiz
VVVVVU
Sidste 6 kampe
VUVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Brasilien - Schweiz optakt og gratis betting tips

Rostov Arena: Kapacitet 45,000

VM-favoritterne fra Brasilien indtræder VM-turneringen med dette opgør med Schweiz. Forventningerne er selvsagt enorme efter skuffelsen ved sidste VM, men det er noget de er vant til i Brasilien. Forventninger er der også til Schweiz, efter deltagelse ved de sidste to store mesterskaber, og målsætningen er helt klart at komme videre til mellemrunden.

Brasilien kommer med et noget andet hold end det, der blev ydmyget 1-7 af Tyskland i 2014. Ny landstræner er Tite der overtog efter Dunga i 2016. Han har vist sig at have en lidt mere kontrolleret spillestil og det viste sig tydeligt i kvalifikationens 18 kampe, som Brasilien gik igennem med kun ét nederlag og en målscore på 41-11.

Det er selvfølgelig Neymar og Coutinho der er mest fokus på, men læg også mærke til den 21-årige Gabriel Jesus. Han blev topscorer under Brasiliens vej til VM og scorer også flittigt for Manchester City i Premier League.

I forsvaret er Marcelo en af blot to gengangere fra ’14 og selv om holdet spiller med større sikkerhed bagude skal vi få Marcelo´s offensive kvaliteter at se. Sikkert allerede i denne kamp imod en modstander der kommer til at forsvare mere end at angribe.

Vores tip

Uafgjort / sejr til Brasilien
Denne kamp kommer helt sikkert til at foregå på Brasiliens præmisser. Deres offensive kvaliteter kommer til at volde Schweiz store problemer. Forvent ikke et målorgie og især i starten af kampen kan det blive lidt behersket med målchancerne. Brasilien vil gerne lokke deres modstandere frem på banen så de kan sende deres hurtige frontløbere afsted i kontra. Det vil Schweiz naturligvis være forberedt på og stå solidt på egen banehalvdel. Et godt bud vil derfor være, at det fortsat står uafgjort ved pausen og Brasilien derefter sætter sig igennem og får den ventede sejr.

Brasilien nyheder

Vladimir Petkovic overtog et succesfuldt mandskab efter det seneste VM. Spillestilen er den samme med en stærk defensiv oftest i en 4-5-1 formation. Dermed er der selvsagt ikke lagt op til det store presspil, men der er alligevel kreative kræfter på holdet. Ikke mindst i den lille Shaqiri men også de to wingbacks Rodriguez og Lichtsteiner.

Schweiz nyheder

Schweiz blev to’er i deres kval-pulje med samme pointtal som Portugal, men imod klart svagere nationer var det skuffende at de schweiziske angribere ikke kunne gøre mere væsen af sig. Således blev stjernen Seferovic topscorer med 4 mål. Ikke just imponerede med tre lilleput nationer i puljen.

Seferovic sidder efterhånden også mest på bænken i Benfica og de andre frontløbere lider samme skæbne i deres respektive klubber. Det store spørgsmål er så hvem der skal fuldføre Shaqiri’s kreative planer.

Seneste indbyrdes kampe

Brasilien og Schweiz har mødt hinanden én gang tidligere i en turneringskamp. Det var ved VM i 1950. Den kamp endte 2-2. De har spillet en rækker træningskampe imod hinanden og de to seneste er endt med en sejr til hver.

Brasiliens hold

Målmænd: Alisson / Ederson / Cassio

Forsvar: Thiago Silva / Miranda / Marquinhos / Geromel / Fagner / Danilo / Marcelo / Filipe Luiz

Midtbane: Casemiro / Fred / Paulinho / Renato Augusto / Fernandinho / Willian / Coutinho

Angreb: Neymar / Gabriel Jesus / Roberto Firmino

Schweiz’ hold

Målmænd: Roman Buerki / Yvon Mvogo / Yann Sommer

Forsvar: Manuel Akanji / Johan Djourou / Nico Elvedi / Michael Lang / Stephan Lichtsteiner / Jacques-Francois Moubandje / Ricardo Rodriguez / Fabian Schaer

Midtbane: Valon Behrami / Blerim Dzemaili / Gelson Fernandes / Remo Freuler / Xherdan Shaqiri / Granit Xhaka / Denis Zakaria / Steven Zuber

Angreb: Josip Drmic / Breel Embolo / Mario Gavranovic / Haris Seferovic

Reklame

Brasilien - Schweiz odds og spilforslag