via EkstraBladet Rabatkoder

Brasilien – Mexico betting tips og optakt

2. juli 2018 16:00 Samara Arena
Brasilien V Mexico
VVUVVV
Sidste 6 kampe
TVVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Brasilien - Mexico optakt

Samara Arena: Kapacitet 45,000

Samara Arena lægger græstæppe til dette opgør mellem Brasilien og Mexico. Umiddelbart vil Brasilien være klar favorit til sejren, men nu hvor det er vind eller forsvind har Mexico alligevel en chance. Presset er klart størst på sydamerikanerne og det kan Mexico måske lukrere på.

Brasilien spillede sig sikkert til gruppe E’s førsteplads med en 2-0 sejr over Serbien. Paulinho var spilleren der styrede Brasilien på vej i første halvleg. Han var den, der styrede det organiserede spil, mens det var Coutinho og Jesus der lurede på de giftige bolde inde i feltet.

Neymar havde som sædvanligt, ind imellem det brillante fodbold han kan, gang i et større teater hver gang en serber rørte ved ham. Det havde han heldigvis lagt på hylden i anden halvleg, hvor han for alvor viste sin klasse. Mål blev det ikke til, men han fik vist at formen er fin. Et lille minus i Brasiliens præstation var en periode i anden halvleg hvor Serbien pressede dem alvorligt tilbage i et forsøg på at få udlignet. Her virkede brasilianerne sårbare og lidt rådvilde. Usikkerheden forsvandt som dug for solen da Neymar bankede et hjørnespark i hovedet på Thiago Silva, der ikke svigtede. Med 2-0 var der ikke meget håb tilbage for Serbien og Brasilien satte gang i en opvisning i småspil. Der kunne gå 4-5 minutter imellem de få gange Serbien rørte bolden.

Mexico spillede en glimrende kamp mod de tyske verdensmestre og det blev afgørende for begge holds videre skæbne. Mexico var ikke overbevisende mod Sverige og lignede ikke et hold der ville gå videre. Trods boldbesiddelse i 2/3 af kampen præsterede de kun tre skud inden for målrammen. Alligevel brød jublen løs blandt Mexicos fans da de dybt inde i tillægstiden fik meddelelse om, at Sydkorea havde scoret mod Tyskland. Pladsen i 1/8 finalen var hjemme.

Nu venter der træner Osorio et stort arbejde med at få banket noget selvtillid ind i spillerne, men med udsigt til et opgør med Brasilien må motivationen være i top.

Vores tip

Mexico skal ikke bare slå Brasilien for at komme videre til kvartfinalen, de skal også bryde den forbandelse der hænger over nationen med de vildt passionerede fans. Seks gange i træk er 1/8 finalen blevet endestationen for Mexico. Der hersker ingen tvivl om, at Brasilien er klare favoritter og at Mexico kommer på en meget svær opgave.

Brasilien har kun lukket et enkelt mål ind i turneringen hidtil og kan de fortsætte takterne fra kampen mod Serbien kommer de til at styre denne kamp fuldstændigt. Det er svært at se hvordan Mexico skal kunne bryde rytmen hos modstanderen og deres chance skal findes i hurtige omstillinger. Det bliver heller ikke nemt idet Hernandez må forvente at komme til at ligge ret alene oppe foran. Det bør derfor ikke være svært for Brasiliens forsvar at lukke ham ned. Skulle Mexico forsøge sig med en lidt mere offensiv taktik får de problemer med de mange stjerner i Brasiliens angreb. Neymar, Jesus, Coutinho og Paulinho bliver for stor en mundfuld for Mexico.

Vores tip er, at Neymar scorer (odds 2.10 hos Danske Spil) i denne kamp hvor Brasilien er opsatte på at vise deres fulde styrke.

Seneste indbyrdes kampe

Brasilien og Mexico har en lang historie med hele 23 tidligere opgør. 12-4-7 i Brasiliens favør, men de fleste af Brasiliens sejre ligger langt tilbage. Seneste sejr til Mexico var en venskabskamp i 2012.

Brasilien nyheder

Danilo og Douglas Costa er skadet og Marcelo måtte forlade banen allerede i begyndelsen af kampen mod Serbien. Han meldes dog i bedring og forventes klar til kampen.

Mexico nyheder

Juan Carlos Osorio har ingen skader at bekymre sig om op til kampe. Han er dog tvunget til at fortage en ændring da forsvarsspilleren Hector Moreno pådrog sig sit andet gule kort i nederlaget til Sverige. Han sidder derfor ude med karantæne.

Reklame

Brasilien - Mexico odds og spilforslag