via EkstraBladet Rabatkoder

Brasilien – Costa Rica betting tips og optakt

22. juni 2018 14:00 Skt. Petersborg Stadion
Brasilien V Costa Rica
UVVTUU
Sidste 6 kampe
TTTVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Brasilien - Costa Rica optakt og gratis betting tips

St. Petersburg Stadion (Krestovskyi Stadion): Kapacitet 67,000

Brasilien og Costa Rica mødes fredag d. 22. juni på Saint-Petersburg Stadium. Det stjernespækkede Brasilianske hold er blandt favoritterne til at vinde VM, men de måtte nøjes med 1-1 i deres første kamp mod Schweiz, efter de var kommet foran 1-0 på et drømmemål af Philippe Coutinho. Det er således første gang siden 1978, at de femdobbelte verdensmestre ikke vinder deres åbningskamp ved VM. De har dermed i den grad brug for en sejr mod Costa Rica.

Costa Rica tabte noget overraskende 1-0 til Serbien i deres første kamp, så når de to hold mødes, har begge brug for en sejr.

Vores tip

Brasilien er kæmpe favoritter, og vi tror på at Tites mandskab vinder sikker over Costa Rica. Neymar måtte tirsdag forlade træningen, men hvis han bliver klar mod Costa Rica, er vi overbevist om at han scorer i kampen. De brasilianske stjerner vil helt sikkert ligge et højt pres fra start, og derfor vil vi spille på at Brasserne både fører efter første halvleg og fuldtid. Vi tror Brasilien vinder med mere end 1,5 mål, og deres stærke defensiv burde holde Costa Rica fra at score. Men der har været så mange overraskelser ved VM allerede, så der kunne nemt ske en fejl i det brasilianske forsvar, så de lukker en enkelt pind ind. 3-1 som samlet målscorer kunne være en oplagt mulighed.

Brasilien team nyheder

Brasilien må forventes at starte i samme opstilling som i kampen mod Schweiz i en 4-3-3 formation med Neymar, Jesus og Willian som den giftige angrebstrio. Gabriel Jesus starter nok inde igen, fremfor Roberto Firmino.

Costa Rica team nyheder

På baggrund af den dårlige kamp mod Serbien, kunne der meget vel ske nogle udskiftninger på holdet. Costa Ricas træner Ramirez vil nok beholde Giancarlo Gonzalez og Cristian Gamboa som spillede fornuftigt mod Serbien, og Marco Urena vil igen være den ensomme angriber med Bryan Ruiz og Johan Venegas bag ham som et par offensive midtbanespillere.

Seneste indbyrdes kampe

Sidst Brasilien og Costa Rica spillede mod hinanden var 5. september 2015, og har vandt Brasilien 1-0. Siden de to hold mødtes for første gang den 13. Marts 1956, har Brasilien og Costa Rica mødtes 10 gange. Brasilien har vundet 9 af de indbyrdes opgør, mens Costa Rica kun har vundet en enkelt gang.

Reklame

Brasilien - Costa Rica odds og spilforslag