via EkstraBladet Rabatkoder

Brasilien – Belgien betting tips og optakt

6. juli 2018 20:00 Kazan Arena
Brasilien V Belgien
VVVUVV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Kazan Stadion: Kapacitet 45,000

Kazan Arena lægger græstæppe til denne kvartfinale mellem Brasilien og Belgien. En kamp mellem to af de mere spændende mandskaber ved dette VM.

Brasilien spillede sig i kvartfinalen med en sikker 2-0 sejr over Mexico. Dermed har Brasilien stadig ikke lukket et mål ind. I starten af kampen fik Tite’s tropper dog mulighed for at vise deres defensive kvaliteter da Mexico indledte meget aggressivt og lagde et stort pres på modstanderen. Brasilien var forberedt på dette stormløb og afværgede truslen med bravur. Langsomt satte de sig på kampen, men uden at være rigtig farlige. Som mod Serbien kom der meget mere kontrol over brasilianerne efter pausen. Her var Neymar på pletten til at åbne scoringen og til sidst lagde han op til Firmino’s 2-0 mål. Neymar løb som sædvanlig også med er del opmærksomhed med sine vildt overdrevne skuespil. Denne gang så det ud til at han havde brækket benet mindst tre steder, for kort efter at spæne afsted og kalde på bolden…

Belgien var oppe imod upåagtede Japan og den kamp endte med at blive en af dem der bliver refereret til i mange år fremover. Efter en målløs første halvleg kom der anderledes gang i sagerne efter pausen. Efter bare 8 minutter havde Japan bragt sig foran med 2-0 på scoringer af Haraguchi og Inui. Belgien var på randen af knock out og der var ikke meget der tydede på at skulle komme tilbage. Lige indtil Vertonghen med et genialt hovedstød lang udefra og dybt i Japan’s straffesparksfelt sendte bolden over keeperen og ind i den lange side.

Det gav Belgien troen på at kunne indhente Japan og med sit varemærke, et knaldhårdt hovedstød hængende højt over modstanderne, udlignede Fellaini med et kvarter tilbage af kampen.

Det lignede forlænget spilletid, men dybt inde i overtiden satsede Japan ved et hjørnespark og det skulle vises sig at blive katastrofalt. Belgien startede en kontra med hele 5 spillere stormende ned mod 4 paniske japanske forsvarsspillere. Det endte med, at Lukaku genialt hopper over bolden og en helt fri Chadli scorede sejrsmålet.

Seneste indbyrdes kampe

Brasilien og Belgien har et enkelt møde at se tilbage på. Det var ved VM 2002 i Korea/Japan hvor Rivaldo og Ronaldo (den rigtige) sørgede for 2-0 til Brasilien.

Vores tip

Denne kvartfinale lægger op til god underholdning med flot fodbold og masser af kontrachancer. Både Brasilien og Belgien ønsker at spille fodbold og satser ikke på en destruktiv taktik. De er begge dygtige til omstillinger og lynhurtige kontraløb. Brasilien spiller ud fra en solid defensiv og venter gerne på at muligheden for den dybe aflevering opstår. Det vil ske mod et belgisk mandskab der selv søger chancerne så Coutinho og Neymar kommer for alvor i spil her. Coutinho har været den bedst spillende af de to hidtil, men man kommer ikke uden om Neymar’s betydning for holdet. Senest med et mål og en assist. Resten af hans show må vi så bare acceptere som en del af hans måde at spille fodbold på.

I angrebet skal Tite vælge om han vil starte med Gabriel Jesus, der spiller glimrende men ikke har scoret endnu i turneringen, eller om Firmino skal have chancen fra start. Han blev skiftet ind mod Mexico og scorede. Fernandinho skal skærme forsvaret imod den belgiske offensiv og det bliver noget af en opgave mod spillere som De Bruyne og Lukaku. Duellen mellem Thiago Silva og Lukaku bliver meget afgørende. Ham skal brasilianerne have styr på og skal Silva have for meget hjælp af Miranda i midterforsvaret bliver der plads til at Hazard og Mertens kan bryde igennem. I de hidtidige kampe har Brasilien vist en smule svaghed bagude, ikke ved at lukke mål ind, men fordi modstanderen har formået at presse Brasilien helt tilbage på banen. Det skal Belgien også nok få gjort i perioder af dette opgør. Så er det spørgsmålet om de formår at udnytte det til at få scoret mod Brasiliens bundsolide forsvar.

Vores tip til kampen bliver kombinationen af Brasilien vinder og begge hold scorer. Set til odds 4.20. I en kamp med to hold der spiller offensivt og har så store kvaliteter vil der opstå chancer i begge ender af banen.

Brasilien nyheder

Tite må foretage en ændring i startopstillingen da Casemiro på den defensive midtbane er ude med karantæne. Han erstattes af Fernandinho. Til gengæld er Marcelo klar igen.

Belgien nyheder

Belgien er uden skader og karantæner op til kampen.

Reklame

Brasilien - Belgien odds og spilforslag