via EkstraBladet Rabatkoder

Bordeaux – FCK | Er det en god årgang?

4. oktober 2018 18:55 Matmut Atlantique
Bordeaux V FC København

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
VTUTVV
Sidste 6 kampe
VUTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 4. oktober 2018 @ 10:29

Bordeaux - FC København optakt

Bordeaux tager hjemme imod FC København torsdag d. 4. oktober kl. 18.55. Bordeaux ligger nummer 14 i den franske liga, mens FCK ligger nummer 1 i den danske liga. Bordeaux tabte deres første kamp med 0-1 ude mod Slavia Prag. FCK fik 1-1 mod Zenit.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Bordeaux har floppet gevaldigt i den hjemlige fransk liga og ligger nede på en uvant 14. plads. Det er under forventet for klubben, der er vant til at befinde sig længere oppe i tabellen. Klubben har hentet Andreas Cornelius som en forstærkning, og han vil sikkert glæde sig som til juleaften for at få lov til at spille mod sine gamle holdkammerater. Lukas Lerager er også kommet til klubben, så vi kan måske få to danskere på banen.

Bordeaux var uden danske spillere på banen ikke i stand til at få noget med hjem fra Prag. Derfor er de nu pisket til at få en sejr her mod FCK, hvis de vil være med til fest i dette selskab.

FCK fik helt fortjent et point på hjemmebane mod Zenit. Nu bliver det så spændende at se, om de kan få point med hjem fra det franske vindistrikt ved Atlanterhavet. Lige nu er Bordeaux ikke et skræmmende mandskab, hvorimod FCK synes at have et fornuftigt hold, der kan spille klogt og koldblodigt mod de store modstandere. Det så vi mod både Zenit og Atalanta.

De store profiler får lige nu klaveret til at stemme. Det er en Peter Ankersen i topform, som river højresiden op med sine løb og indlæg. Viktor Fischer og Robert Skov er i mindst lige så meget spillehumør og er ved at finde et helt unikt sammenspil frem. Det kan godt blive til en københavnsk triumf, men det kræver, at FCK finder det rigtige frem af værktøjskassen og gerne en lille smule held også. Så kan det pludselig blive en helt fin torsdag nat i rødvinens tegn.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen får under 2,5 mål. I den første kamp kunne FCK holde Zenit fra at score mere end 1 måk. I kampene mod Atalanta så vi hvor god og kompakt FCK’s forsvar er under pres. Bordeaux kunne ikke score mod Slavia Prag, så her skal vi ikke forvente et målorgie.

Inden du spiller på kampen så hent et godt betting tilbud her

Lige nu op til 1.000 kr. med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Bordeaux: 0
Uafgjorte: 0
FCK: 0

De to hold har ikke mødt hinanden tidligere.

Bordeaux nyheder

Alexandre Mendy – knæskade
Valentin Vada – muskelskade

FCK nyheder

Jonas Wind – lårskade
Michael Lüftner – knæskade

Reklame

Bordeaux - FCK odds og spilforslag