via EkstraBladet Rabatkoder

Benfica – Ajax betting tips & optakt

7. november 2018 21:00 Estadio da Luz
Benfica V Ajax
TTTVVV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. november 2018 @ 14:52

Benfica - Ajax optakt

Hvis du vil have underholdningen i orden, så må du ikke gå glip af næste opfør mellem Benfica og Ajax. I det kommende opgør spåes det at Benfica får udnyttet hjemmebanefordel imod Ajax, og de har 39% chance for sejr, mod Ajax’ 32% chance.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Sidste gang Ajax og Benfica tordnede sammen var på Amsterdam ArenA, hvor Ajax fik sejren på hjemmebane. De udviste en fin boldkontrol hele spillet igennem, og der er ingen tvivl om at de varmer op til at kunne tage sejren igen, når de denne gang skal besøge Estádio da Luz, hvor Benfica tager imod dem.

Generelt set er det i disse tider nærmest altid, vi får lov til at se sjovt og underholdende fodbold fra den hollandske klub. Muligvis er de ikke på samme niveau som Manchester City eller Barcelona, men det er helt bestemt underholdende fodbold, og absolut heller ikke uden talent på mange af pladserne.

Benfica formår også at levere overbevisende øjeblikke i deres kampe, og der er optræk til en kamp med masser af dynamik og hurtigt spil, når Ajax og Benfica tørner sammen igen.

Vores tip

Ajax har vist at de kan lave chancer, der hvor der knap nok er mulighed for overhovedet at spille. Derfor bliver det sandsynligvis en snæver kamp. Vi vil ikke være overraskede hvis kampen ender uafgjort, men vi forventer at Benfica formår at udnytte hjemmebanefordelen. Et 1-0 eller 2-1 resultat vil ikke være alt for uventet.

Unibet velkomsttilbud: Få op til 1500 kr. i startbonus

Seneste indbyrdes kampe

Disse odds ser måske lige sjove ud, set i lyset af Ajax’ overbevisende sejr i det seneste opgør mod Benfica, hvor Noussair formåede at banke et mål ind i overtiden, der i sidste ende sikrede Ajax sejren. Det bliver interessant at se om de igen formår at holde stand imod Benfica – der på denne gang er på sikker grund på egen hjemmebane.

Home Team nyheder

Benfica har det svært i gruppe E, og med kun 3 point imod Bayern og Ajax’ 7 point, vil det være nødvendigt at samle alle kræfter i opgøret, for at få en chance for at hale ind i gruppen. De har på det seneste vist et stærkt spil, og hvis de kan høste mentalt overskud fra hjemmebanen, vil det være en kærkommen sejr der potentielt set venter dem imod Ajax.

Away Team nyheder

Hvis der er én ting som Ajax ikke mangler, så er det helt klart unge talenter. I særdeleshed er de Jong interessant at følge. Og hvis rygterne taler sandt, så vil det ikke være helt utænkeligt, at han udskifter de røde og hvide trøjer ud, med trøjerne fra F.C. Barcelona.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Ajax besidder spillere af den kaliber. De fører jo trods alt (sammen med Bayern) gruppe E i denne sæsons Champions League – i hvert fald indtil videre.

Se flere Champions League tips her…

Atletico Madrid vs. Dortmund

Valencia vs. Ypung Boys

Tottenham vs. PSV Eindhoven

Reklame

Benfica - Ajax odds og spilforslag