via EkstraBladet Rabatkoder

Benfica – AEK | Kan Benfica vinde, når der ikke er noget på spil?

12. december 2018 21:00 Estadio da Luz
Benfica V AEK Athen
VVVTVV
Sidste 6 kampe
VVTTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 10. december 2018 @ 15:05

Benfica - AEK optakt

Benfica tager hjemme på Estadio da Luz imod AEK, til en kamp der absolut ingen betydning har. Begge mandskaber var reelt chanceløse i deres seneste kampe. Derfor er det logisk, at de ikke kommer videre i Champions League.

Se vores tip til kampen

Benfica er klar til Europa League, mens AEK med blot to scoringer helt enkelt ikke har klassen til den fineste klubturnering. Benfica kan bruge kampen til at få tanket lidt selvtillid efter en række mindre gode kampe. Det ligner en sikker hjemmesejr, hvis ellers holdet kommer med den rette indstilling.

Optakt og gratis betting tips

Benfica har efter ydmygelsen i München brugt tiden på at vinde tre kampe hjemme i Portugal. To i ligaen og en i ligacuppen. Alle kampene er blevet vundet uden besvær og uden scoringer imod. Rui Vitoria stiller derfor op til denne kamp med en sikker tro på en god oplevelse for klubbens fans.

AEK hænger på i toppen af den græske Super League, med sejre i de to seneste kampe. Begge kampe viste tydeligt, at der er klar forskel på de fire tophold og resten af den øverste græske liga. På samme måde er der klar forskel på AEK og toppen af Champions League.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap hjemmesejr (-1). Denne kamp har ingen som helst betydning for udfaldet i gruppe E. Gæsterne har fortsat deres første point til gode i turneringen, men der er ikke større udsigt til succes i denne kamp. Benfica er indstillet på at bevare det momentum de har med sig. Med den form de viser, ikke mindst i forsvaret, har de alle muligheder for at sikre sig en overbevisende sejr.

Vil du spille på denne kamp? Find din velkomstbonus her!

Seneste indbyrdes kampe

Benfica vandt 3-2 i Grækenland.
BENFICA: 2
Uafgjort: 0
AEK: 1

BENFICA nyheder

Tyronne Ebuehi er ude med en korsbåndsskade. Eduardo Salvio er tvivlsom med muskelskade i maveregionen.

AEK nyheder

Angriberen Marko Livaja er ude af opgøret med karantæne. Helder Lopes er langtidsskadet.

Seneste indbyrdes kampe

Benfica vandt 3-2 i Grækenland.

BENFICA: 2
Uafgjort: 0
AEK: 1

 

Reklame

Benfica - AEK odds og spilforslag