via EkstraBladet Rabatkoder

Belgien – Tunesien optakt og betting tips

23. juni 2018 14:00 Spartak Stadion
Belgien V Tunesien
VVUVVV
Sidste 6 kampe
TUUVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Belgien - Tunesien optakt

Spartak Stadion: Kapacitet 45,000

Belgien møder Tunesien den 23. juni 2018 på Otkritie Arena også kendt som Spartak Stadion. Belgien, der for tiden ligger nummer tre på verdensranglisten, må i den grad siges af være favoritter til denne kamp.

Der er derfor store forventninger til det Belgiske mandskab, der sammen med England ligger til at vinde gruppe G. Belgien har et hold af verdensklassespillere som Eden Hazard og Romelu Lukaku, og hvis holdet kan få det til at fungere, kan de komme rigtig langt til VM i Rusland.

Gratis betting tips

Belgien fik en perfekt start på turneringen med en sikker 3-0 sejr over Panama. Tunesien var tæt på at spille 1-1 mod England i deres åbningskamp, men i dommerens overtid sikrede Harry Kane en sen engelsk sejr. Tunesien deltager i verdensmesterskabet for første gang i 12 år, og holdet er aldrig kommet videre fra gruppespillet. Men Tunesien kommer på en hård opgave mod det stærke belgiske hold, som må betegnes som storfavoritter mod de sympatiske tunesere.

Vores tip

Belgiens store stærke angriber, Romelu Lukaku, scorede to mål mod Panama, og der er efter min mening meget stor sandsynlighed for, at han kunne gå hen og blive kampensførste målscorer. Hvis Belgien kan få spillet til at flyde, kunne det meget vel gå hen og blive en målrig affære igen, og vi tror kampens samlede målscore bliver på over 2,5 mål, men Belgien som sikker vinder.

Belgien nyheder

Der er ingen nyheder at berette fra den Belgiske lejr.

Tunesien nyheder

Tunesiens største bekymring må være på målmandspositionen, da første valget, Mouez Hassen, fik en skade i sidste kamp.

Seneste indbyrdes kampe

Belgien og Tunesien har mødtes tre gange tidligere. Begge hold har vundet en kamp hver, og spillet den sidste uafgjort. De to hold mødtes senest d. 7. juni 2014, hvor Belgien vandt 1-0 i en venskabskamp.

Reklame

Belgien - Tunesien odds og spilforslag